ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Happy Birthday Valmont!

Επισκεφθείτε έως τις 13 Απριλίου το attica City Link και αποκτήστε δώρα για τα 40 χρόνια Prime Renewing Pack!

Σας είχα δείξει μέσα από τα Insta stories μου, την επίσκεψη μου στο Skin Care Room της Valmont στο attica, την περασμένη Πέμπτη, και τώρα μπορώ να σας προσκαλέσω να ανακαλύψτε την τούρτα με τη συλλεκτική Happy Mask Anniversary Edition και να κερδίστε την ίδια στιγμή δώρα Valmont για επιδερμίδα που «χαμογελά»! Ω ναι, η Valmont γιορτάζει την 40η επέτειο της εμβληματικής κρεμο-μάσκας Prime Renewing Pack και παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση ‘Happy Mask Anniversary Edition’.

Από τις 8 έως τις 13 Απριλίου η «τούρτα» της Prime Renewing Pack θα βρίσκεται στο attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Αθήνα). Εκεί, μας περιμένουν για να ευχηθούμε Happy Birthday στη Valmont, να επιλέξουμε ένα από τα έξι «κομμάτια» της τούρτας και να κερδίσουμε την ίδια στιγμή το δώρο μας.

Από την Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Παρασκευή 12 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 13 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 20:00 είστε καλεσμένοι να ανακαλύψετε την εντυπωσιακή βιτρίνα του attica City Link, «ντυμένη» στα χρώματα της Happy Mask και να γνωρίσετε το wow effect που χαρίζει η Prime Renewing Pack.

Best-seller από το 1984 | #1 σε πωλήσεις |1 βαζάκι πωλείται κάθε δύο λεπτά παγκοσμίως!

Valmont corner attica City Link

error: Content is protected !!