ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στον ΙΑΝΟ με την Τζίνα Θανοπούλου: «Αντιμετωπίζοντας Προκλήσεις στην Προ-Εφηβεία / Εφηβεία: Κλειδιά για Γονείς»

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Ψυχο-Εκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων και γονέων, Τζίνα Θανοπούλου Ed.M., M.A., Harvard University έρχεται στον ΙΑΝΟ για μία συζήτηση με θέμα «Αντιμετωπίζοντας Προκλήσεις/Κινδύνους στην Προ-Εφηβεία/Εφηβεία: Kλειδιά για Γονείς».

Τζίνα Θανοπούλου

Λίγα λόγια για τη διάλεξη και θέματα που θα συζητηθούν:
Προ-εφηβεία, εφηβεία, συναισθηματική & πνευματική νοημοσύνη: ορισμοί & διάκριση όρων για την Generation I.
Ο κάθε γονιός πρέπει να διαλέγει και να ιεραρχεί τα «ΝΑΙ» του, αλλά και τα «ΟΧΙ» του. Η ανάγκη για υπακοή στους κανόνες & υποχρεώσεις της οικογένειας, σχολείου κλπ. είναι ενδεδειγμένη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινδύνους όπως π.χ. από το Διαδίκτυο , Bullying, παραβατική συμπεριφορά, Χρήση ουσιών, Διατροφικές διαταραχές, καθώς και για το κτίσιμο: της αυτογνωσίας, του σεβασμού & της αυτοπεποίθησης Αυτοί είναι και οι σημαντικοί παράγοντες για να καλλιεργηθεί η συναισθηματική & πνευματική νοημοσύνη EQ & SQ.
Η Τζίνα Θανοπούλου για άλλη μια φορά θα εφοδιάσει με πολύτιμα κλειδιά τους γονείς ώστε να μεγαλώσουν ισορροπημένα & ευτυχισμένα παιδιά με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και την σωστή ψυχολογική υποστήριξη στα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής τους.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Είσοδος Ελεύθερη
Σάββατο 5 Μαΐου 2018 13:00-15:00′

error: Content is protected !!