ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Healthy Eating made easy: To -Instagram worthy- cooking workshop που δεν θα χάσω με τίποτα!

Λοιπόν, για αυτό είμαι εγώ εδώ, για να μαθαίνω που συμβαίνουν τα πιο ενδιαφεροντα και να σας ξεσηκώνω με τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις. Και αυτή που με ενθουσίασε πιο πολύ, ήρθε -για άλλη μία φορά- δια στόματος Λίλλυς Γαλλή, της αεικίνητης και πάντα εμπνευσμένης οικοδέσποινας του Κηφισιώτικου Amaryllis!
Και αυτή την φορά, μας ξεσηκώνει με ένα hands-on workshop που διοργανώνει με τη Βάλια Μακροπούλου.

 

” Μια καταπληκτική διατροφολόγος με φοβερές σπουδές και γνώσεις, πάνω στην υγιεινή διατροφή για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μία εξαιρετική επαγγελματία, με απίστευτες γνώσεις. Είναι qualified nutrition practitioner, ακολουθεί τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας του επίσημου αγγλικού φορέα British Association of Nutritional Therapy and Applied Nutrition (BANT), ενώ είναι επίσης πιστοποιημένη απο τον Institute for Functional Medicine (IFM) “ μου την συστήνει με ενθουσιασμό και συνεχίζει η Λίλλυ. “Και θα μάθουμε πώς να ενσωματώσουμε τις αρχές της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητά μας, ετοιμάζοντας κάθε μέρα σωστά γεύματα για εμάς, αλλά και για την οικογένεια μας”. Το workshop θα έχει τρεις ξεχωριστές θεματολογίες: Το ένα θα ασχοληθεί με το πρωινό -από pancakes και smoothies μέχρι αυγά ποσέ και όλα τα υπέροχα healthy & instagram worthy– , ένα με κυρίως γεύματα κι ένα με τα snacks.
“To concept είναι η Βάλια να εξηγεί τη θεωρία κι εμείς, μπροστά στους συμμετέχοντες θα ετοιμάζουμε συνταγές – τις οποίες θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας, όπως επίσης και ένα shopping list ή κατάλογο με προμηθευτές – για να μην έχει κανείς καμία δικαιολογία” ολοκληρώνει η φίλη μου.

Λοιπόν αγαπημένες μου, το workshop είναι εντελώς δωρεάν, αλλά οι θέσεις είναι πολύ λίγες, οπότε προλάβετε να κλείσετε την δική σας!

Ναι, όλα αυτά τα υπέροχα θα διαδραματιστούν στο classy περιβάλλον του Αμαρυλλίς, που την άνοιξη είναι στα καλύτερά του!
Τρία ανοιξιάτικα απογεύματα Τετάρτης. Με ένα δροσερό ροζέ ή ένα smoothy, θα μάθουμε τα πάντα για να τρώμε υγιεινά και να φροντίσουμε εμάς και τους δικούς μας!

Θα πραγματοποιηθούν τρία εργαστήρια:

Τετάρτη 25 Απριλίου: ΠΡΟΓΕΥΜΑ
Τετάρτη 9 Μαϊου: ΓΕΥΜΑΤΑ
Τετάρτη 23 Μαϊου: ΣΝΑΚ

Το κάθε ένα είναι αυτοτελές, ώστε μπορείτε να συμμετέχετε σε όποιο θέλετε ή και σε όλα.

Κατά τη διάρκεια του κάθε δίωρου, η Βάλια Μακροπούλου, πιστοποιημένη διατροφολόγος (MSc στην Προσωποποιημένη Διατροφή), θα δώσει τις βασικές κατευθύνσεις για την υγιεινή διατροφή, θα εξηγήσει με απλά λόγια τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από τις υγιεινές επιλογές και θα παρουσιάσει τις διάφορες κατηγορίες θρεπτικών συστατικών.

Το εργαστήριο θα είναι σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα πρέπει να κρατήσετε τη θέση σας τηλεφωνώντας στο 210 6233 769.

Λιλλάκο ανυπομονώ, κράτησε μου θέση και στα τρία workshops! xxx

error: Content is protected !!