ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τζίνα Θανοπούλου & Λίζα Βάρβογλη: Πως να ξεκόψεις τους Τοξικούς Ανθρώπους από τη Ζωή σου!

Κυριακή στο Κολλέγιο. Αυτή είναι η πρόταση του Fay’s Control για αύριο το απόγευμα. Κυριακή στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού, για να παρακολουθήσουμε την Ομιλία δύο διακεκριμένων Ψυχολόγων, αποφοίτων του Harvard, που αφορά την Τοξικότητα, τους τρόπους που μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ή και να την αποφύγουμε.
Οι Σύλλογοι Γονέων του Λυκείου-ΙΒ και Γυμνασίου του Κολλεγίου Ψυχικού λοιπόν, διοργανώνουν αυτή την δια ζώσης διαδραστική ομιλία, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022,  στις 18:00- 20:00μμ, στην λέσχη  ΣΑΚΑ, με θέμα:   «Τοξικοί Άνθρωποι – Τοξικές Σχέσεις: Κλειδιά Αναγνώρισης & Αντιμετώπισης» Πρακτικοί Τρόποι Διαχείρισης της Τοξικότητας για Ισορροπημένη Ζωή με Χαρά, Ηρεμία & Δύναμη, με  Εισηγήτριες της ενδιαφέρουσας αυτής ομιλίας την  Τζίνα Γ. Θανοπούλου  και την Dr Λίζα Βάρβογλη.

Τζίνα Θανοπούλου και Λίζα Βάρβογλη

Την Συμβουλευτική Ψυχολόγο  – Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας  Παιδιών, Εφήβων Οικογένειας, Ζευγαριών, και Ενηλίκων, Τζίνα Θανοπούλου, οι αναγνώστες του Fay’s Control την γνωρίζουν πλέον πολύ καλά, μέσα από την εξαιρετική αρθρογραφία της και τις Διαλέξεις, τα Σεμινάρια και τις Ομιλίες που διοργανώνει με συνέπεια και αφοσίωση, για να γίνουν με μιας Sold Out.

Τζίνα Θανοπούλου

Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος με Μετεκπαίδευση με Ed.M., M.A.,  στο Harvard University, στο χώρο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας σε Παιδιά, Εφήβους, Γονείς, Ζευγάρια και ειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες καθώς και στις Διατροφικές διαταραχές Εφήβων & Ενηλίκων. Έχει εξειδίκευση σε Γυναικεία Θέματα, Εικόνας Σώματος Αυτοπεποίθησης και Διατροφικές Διαταραχές. Επίσης, ασχολείται και με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την διαδικασία της Αυτο-ανακάλυψης.
Στο Harvard University, Graduate School of Education (HGSE) εξειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» (Risk & Prevention Psychology), καθώς & στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών, όπως επίσης στην Γυναικεία Ψυχολογία. Επίσης, έχει εξειδικευτεί στο Harvard Μedical School στη «Θετική ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» & «Mindfulness» ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ με τον Dr. Jon Kabbat – ZINN & στη Συναισθηματική ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, E.Q. Παιδιών, Έφηβων και Ενηλίκων με τον Dr. Daniel Goleman.
Έχει δουλέψει με τον Dr. Daniel Goleman, «πατέρα» της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και γι αυτό το λόγο έχει παρουσιάσει σε πολλές ομιλίες της σε Διεθνές Συνέδρια σχετικά με το πώς μπορούμε να καλλιεργήσουμε σε Γονείς, Παιδιά, Εφήβους, Ενήλικες, Κλειδιά της Συναισθηματική Νοημοσύνη E.Q. καθώς σε Επιχειρηματικά Στελέχη κλπ.

Το Κεντρικό Θέμα της Ομιλίας των δύο σπουδαίων κυρίων της Ψυχολογίας, είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον τις εποχές που ζούμε. Οι Τοξικοί Άνθρωποι και ο Αρνητισμός που μπορεί να δημιουργήσει το απόλυτο χάος στη Ζωή μας, είναι μία πραγματικότητα και τα Κλειδιά για το πως μπορούμε να τους αποφύγουμε ή και να τους αντιμετωπίσουμε, είναι το ζητούμενο της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής Ομιλίας, που θα λάβει μέρος αύριο το απόγευμα στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον COVID-19, είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού μας κατά την είσοδο στην σχολική μονάδα, καθώς και η δήλωση συμμετοχής μας, με sms στην κα Ελένη Θεοδωρακοπούλου Αζά, (6987607600) (edtheodor@gmail.com), προκειμένου για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Για επικοινωνία με την Τζίνα Θανοπούλου: Tel: + 30 6945541188

Email: ginagthanopoulou@gmail.com 

ginagthanopoulou@post.harvard.edu

Website: http://ginagcounseling.com

error: Content is protected !!