ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τζίνα Θανοπούλου: Ενημερωθείτε για θέματα τόσο επίκαιρα όσο ποτέ!

gina1Η αεικίνητη Ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου πρωταγωνίστησε με τις συμβουλές της και φυσικά τις σκέψεις για τροφή που πάντα εμπνέουν, στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη “Όλα για την Υγεία”, με θέμα “Ψυχική και Σωματική Υγεία των Γυναικών”, με έμφαση στην εικόνα του σώματος μας, η οποία μας επηρεάζει ψυχολογικά. Η γνωστή γιατρός μίλησε για το τι πρέπει να προσέχουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα και φυσικά την ψυχολογία μας, ενώ εξήγησε πως ιδίως τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και φυσικά, για τον κίνδυνο των διατροφικών διαταραχών που είμαστε όλοι εκτεθειμένοι. Η Τζίνα Θανοπούλου, ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος και ειδική σε θέματα ψυχολογίας εικόνας του σώματος καθώς και σωματικής υγείας, έδωσε tips για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, και αυτογνωσίας, αλλά και συμβουλές για θετική σκέψη και φυσικά, θετική ψυχολογία.
Η εκπομπή θα βγει στον αέρα στις αρχές του Μαΐου.

Παράλληλα, η Τζίνα Θανοπούλου θα είναι αύριο η Κεντρική Ομιλήτρια στην εκδήλωση του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου Safe Water Sports, το οποίο στο πλαίσιο των δράσεων του θα ενημερώσει τη μαθητική κοινότητα του Κολλεγίου Αθηνών για τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά στο νερό.

13020252_10153878689288859_1517120502_n

Στόχος της ομιλίας θα είναι η παρουσίαση και επεξήγηση των βασικών κανόνων ασφαλείας που πρέπει τα παιδιά να γνωρίζουν όταν συμμετέχουν σε σπορ ή δραστηριότητες στο νερό.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης θα μοιραστούν φυλλάδια ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά.

error: Content is protected !!