ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ok! Αφορμή γυρεύαμε και την ονομάσαμε Τσικνοπέμπτη. Γιατί για να πάμε -άλλη μία φορά- στο Dry & Raw by Drakoulis θα μπορούσαμε να την βαφτίσουμε και Τσικνοδευτέρα και Τσικνοτρίτη και Τσικνοτετάρτη, και πάει λέγοντας, όπως η Ντάλια στο “Πάρα Πέντε”, αναρωτιόταν αν το Φαγκρί βγαίνει και σε Φαρόζ, Φαμπλέ, Φαπράσινο και ούτω καθεξής.
Την αρχή την έκανε η Σαλώμη λοιπόν, σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, κανέναν μήνα πριν, όταν ανέμελα, σχεδόν αδιάφορα και εντελώς cool, μας πέταξε σε ένα κοινό chat “Έκλεισα τραπέζι στον Δρακούλη για Τσικνοπέμπτη…” Έκρηξη συγκίνησης. Συγκεντρωμένη όλη η παρέα -ή σχεδόν όλη μιας το Τινάκι είχε τραπέζι για το Nori ενώ η Μαρίλυ λείπει Λονδίνο– γύρω από το μοναστηριακό τραπέζι του “καλύτερου Meat place του κόσμου” -όπως επιβεβαιώνουν και οι πιο πολυταξιδεμένοι gourmet και foodies φίλοι μας-, να τσουγκρίζουμε πορφυρές ευχές, όσο δίπλα μας οι κουζίνες παίρνουν φωτιά από την super Dry & Raw παραγγελία που είχε φροντίσει και είχε δώσει ο Πάνος Δεληγιάννης, μέρες πριν, για να κυλήσει η βραδιά όπως πρέπει, στην εντέλεια δηλαδή …

“Steak tartare black angus, Black Quinoa, Flank Rangers Valley, Waguy Striploin SRF, Waguy AUS AA3, Fusion Beef Tataki, Shortrib Waguy, Picanha Rangers Valley…” ήταν οι “κωδικοί” που πήγαιναν και έρχονταν όλες αυτές τις ημέρες από τα αγόρια μας για το συγκεκριμένο ραντεβού, και η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγαν και άσχημα…

Χθες βράδυ, στην Βούλα. Follow me…

Και του χρόνου! Χρόνια πολλά!!!

error: Content is protected !!