ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Valentine’s στο Zonars: Για εσένα που θέλεις να γιορτάσεις αλλά και να αποφύγεις οτιδήποτε γλυκανάλατο…

Πρόταση: Για εσένα που σου την σπάνε τα πολλά ροζ, τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και ο “έρωτας” με το ζόρι, αλλά δεν θέλεις και να κάτσεις μέσα. Για εσένα που αρνείσαι κατηγορηματικά να πιεις ντε και καλά σαμπάνια, αλλά δεν θα έλεγες όχι σε ένα πραγματικά έμπειρο Martini. Extremely Dry… Γιατί ναι μεν βαριέσαι έως θανάτου τον ρομαντισμό της ημέρας αλλά σε μικρές κομψές δόσεις δεν σε χαλάει καθόλου. Απεναντίας, τον αναζητάς. Λοιπόν, αυτή η πρόταση είναι για εσένα μιας και στις 14 Φεβρουαρίου το Zonars bar – restaurant συνδυάζει την τέχνη, τη μουσική και το κόσμημα για να γιορτάσει τον έρωτα και την αγάπη.

Με θεματική διακόσμηση από το πρωί σε επιμέλεια του studio «LV PETRIDIS» και την προσωπική πινελιά της Βάλιας Πετρίδη, καρδιές σχηματισμένες από τριαντάφυλλα και μία πελώρια καρδιά από λουλούδια στην είσοδο προδιαθέτουν για τη βραδιά που θα ακολουθήσει.

Το απόγευμα η Μαργαρίτα Χρυσάκη, δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh θα εκθέσει τα ιδιαίτερα κοσμήματά της στο χώρο κοντά στο τζάκι. Παράλληλα, θα παρουσιάζονται στους τοίχους του Zonars έργα ζωγραφικής του καλλιτέχνη Δημήτρη Δεβούρου. Μία συλλογή από καρδιές,  για τις οποίες έμπνευση αποτέλεσε ο έρωτας σε κάθε του μορφή.


Το βράδυ, το συγκρότημα Jo Black με μία live performance υπόσχεται να παρασύρει στους ρυθμούς του, όλους τους ερωτευμένους και μη με αγαπημένες easy listening μουσικές σε μια “Smooth session”. Οι Jo black αποτελούν το νέο “talk of the town” συγκρότημα που μέσα σε πολύ μικρό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου με τις μουσικές διασκευές του, την party time διάθεση και την εκρηκτική ενέργεια του πάνω στην σκηνή. Τέσσερις καταξιωμένοι μουσικοί και η Jο Λαζοπούλου συναντιούνται για να ενώσουν το όραμα τους και να δημιουργήσουν τους Jo Black.


Τη βραδιά θα πλαισιώνει ειδικά διαμορφωμένο Valentine’s menu, σε επιμέλεια του executive chef Νίκου Σκλήρα. Με ζωντανή μουσική και υπέροχες φωνές το Zonars σας προσκαλεί σε μία βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

Happy Valentine’s Day darlings! xxx

error: Content is protected !!