ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tribute στις χρυσές εποχές του Αστέρα…

Σε μια νέα δυναμική πορεία μπαίνει το Astir Palace που παρουσίασε την νέα του επικοινωνία.
Ειδικότερα, το Astir Palace έχει μια ολοκαίνουργια εταιρική ταυτότητα, που ταιριάζει πολύ με τον χαρακτήρα αλλά και την επικοινωνία του. Οι βασικές διαφορές δεν εντοπίζονται στο λογότυπο, αλλά στα χρώματά της. Πλέον κυριαρχούν το χρυσό – που συμβολίζει το cosmopolitan legacy του Αστέρα και τις χρυσές εποχές που έχει ζήσει – και το μαύρο, που είναι ο κατεξοχήν premium χρωματικός κώδικας και συμβολίζει την υψηλή ποιότητα σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του.

Ο πλήρης επανασχεδιασμός και αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας του Astir Palace, με γνώμονα την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης, ενισχύει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με το κοινό.
Με πηγή έμπνευσης το cosmopolitan & legacy, το νέο website του Astir Palace ξεχωρίζει τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την εύχρηστη λειτουργία του. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει τις πληροφορίες που αναζητά και για τα δύο ξενοδοχειακές μονάδες, Arion Resort & Spa και The Westin Athens, μέσα από κατηγοριοποιημένες ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση.

ok 34931

ok 35003

Το Αstir Palace είναι ένας προορισμός που έμελλε να ταυτίσει την ύπαρξή του με την παρουσία των μεγαλύτερων stars του κόσμου και να γίνει κλασικός. Όλοι αυτοί, έχουν αφήσει μια κοσμοπολίτικη κληρονομιά της οποίας η αύρα είναι ακόμα εκεί. Και μένοντας στο Αstir Palace, είναι σίγουρο ότι αυτό το cosmopolitan legacy θα παρασύρει τις σκέψεις και τις αισθήσεις σου. Που τελειώνει το ένδοξο παρελθόν και που αρχίζει το απολαυστικό παρόν; Φυσικά, εδώ, στο Astir Palace!

ok 9168

Αυτό το απολαυστικό παρόν ερχόμαστε να δούμε και ζήσουμε στη follow-up ταινία. Ξεκινώντας από την προεδρική σουίτα, όπου αφήσαμε την Τόνια Σωτηροπούλου αρχικά, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να ζει και να απολαμβάνει μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες που σου προσφέρει το συγκρότημα. Με το ίδιο πάντα άψογο cosmopolitan style και το ίδιο κινηματογραφικό ύφος της πρώτης ταινίας, η Τόνια περνάει τη μέρα της σε διάφορα σημεία του Arion Resort & Spa και του The Westin Athens, δίνοντας την ευκαιρία στον θεατή να τα απολαύσει μαζί της.

ok 0240

ευτέρης Βαρέλης, Βασίλης Ζούλιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Πολυχρόνης Γριβέας, Θαλής Πιτούλης

Λευτέρης Βαρέλης, Βασίλης Ζούλιας, Τόνια Σωτηροπούλου, Πολυχρόνης Γριβέας, Θαλής Πιτούλης

Tον σχεδιασμό της επικοινωνίας του Astir Palace καθώς και την υλοποίηση των δύο ταινιών ανέλαβε η εταιρία McVictor&Hamilton McVictor&Hamilton.

Watch the Video

https://www.youtube.com/watch?v=mJlCQWtXm2o

 

error: Content is protected !!