ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H Iktinos Marmaron Spiros Soulis Designs ταξιδεύει το ελληνικό μάρμαρο σε όλο τον κόσμο!

Η IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS, γνωστή Ελληνική εταιρία αντικειμένων και επίπλων, η οποία δημιουργήθηκε από την εταιρεία Ικτίνος Ελλάς και τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, αποτελεί μια μοναδική πρόταση στον χώρο του design, αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στο πολύτιμο υλικό του μάρμαρου.

Με εργαλεία την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία, το σύγχρονο σχεδιασμό και την αγάπη για το διαχρονικό, συνυφασμένο με την ελληνικότητα υλικό του μαρμάρου, η ΙKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS, υλοποιεί το όραμα και αλλάζει την εμπειρία του καταναλωτή, εντάσσοντας το μάρμαρο στην καθημερινότητα με όχημα νέες πρωτοποριακές εφαρμογές και καινοτόμες χρήσεις.

ok PHOTO_005

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS εμπνέεται τόσο από τις φυσικές ιδιότητες του μαρμάρου, όπως την αντοχή και την πλαστικότητα, όσο και από τις αυθεντικές, ελληνικές σχεδιαστικές αξίες: το μέτρο, τη λογική και την απλότητα. Όλα αυτά μετουσιώνονται σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό design, αποτυπωμένο σε αντικείμενα και έπιπλα τόσο χρηστικά και καθημερινά όσο και μοναδικά, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις ανεξάντλητες δυνατότητες του μαρμάρου.

ok PHOTO_007

ok PHOTO_008

Πρόσφατα η ΙKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS συμμετείχε για 2η χρονιά, στην έκθεση MAISON & OBJET, την κορυφαία διοργάνωση για το design στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, και ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή στην κατηγορία του Υψηλού Design ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

ikt1

ikt2

ok PHOTO_014

O Σπύρος Σούλης, η Λυδία Χαϊδά και οι συνεργάτες τους υποδέχτηκαν στο, ειδικά σχεδιασμένο από τον Σπύρο Σούλη, περίπτερο της IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS, σχεδιαστές, εμπόρους διεθνών οίκων, σημαντικούς εκπροσώπους του διεθνούς design καθώς και αρχιτέκτονες και διακοσμητές από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μοναδικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής, από μάρμαρο, σχεδιασμένα από τον αρχιτέκτονα Σπύρο Σούλη, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση και ενδιαφέρον προκάλεσε η νέα σειρά επίπλων, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Σπύρος Σούλης, Λυδία Χαϊδά

Σπύρος Σούλης, Λυδία Χαϊδά

Η συμμετοχή της ΙKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS στη MAISON & OBJET και η απήχηση των πρωτοποριακών της εκθεμάτων, θέτουν μεγαλύτερους στόχους για περαιτέρω διεθνείς συνεργασίες, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του μοναδικού υλικού του μαρμάρου και του πρωτοποριακού ελληνικού design, σε όλο τον κόσμο.

ok PHOTO_010

Οι συλλογές της IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS διατίθενται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα σημεία και στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας, Λ. Κηφισίας 112 στο Μαρούσι ενώ το Μουσείο Μπενάκη, φιλοξενεί αποκλειστικά στα πωλητήρια του, αντικείμενα ειδικά σχεδιασμένα από τον Σπύρο Σούλη, εμπνευσμένα από εκθέματα που φιλοξενούνται στη μόνιμη έκθεση του κεντρικού κτιρίου του Μουσείου.

ok PHOTO_009

ok PHOTO_011

ok PHOTO_012

Στο εξωτερικό, οι συλλογές της IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS, διατίθενται σε αρκετές πόλεις. Πρόσφατα ξεκίνησε και η συνεργασία με την BARNEYS NEW YORK, την πλέον φημισμένη και exclusive αλυσίδα πολυτελών καταστημάτων, όπου οι μοναδικές δημιουργίες της IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS, διατίθενται στα καταστήματα του Manhattan και του Beverly Hills, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της BARNEYS NEW YORK.

error: Content is protected !!