ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Tresure box by annita στο The Pop Up Project "Twinkle"!

“Μια αστραπή η ζωή μας…μα προλαβαίνουμε”-Νίκος Καζαντζάκης

Με αυτά τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη η σχεδιάστρια-αρχιτέκτων Αννίτα Παναγοπούλου του αγαπημένου μας brand Treasure box by annita παρουσιάζει την πρωτοχρονιάτικη συλλογή από γούρια για το 2017. Ξεδιαλεγμένα μέσα από πάμπολλα σχέδια και ιδέες γεμάτα φινέτσα αλλά και αγάπη. Δείτε τα.

Η αστραπή….μια αέρινη δημιουργία, ένα διαχρονικό κόσμημα από ασήμι που χαρακτηρίζεται από δυναμικές και αποφασιστικές γραμμές που μαζί συμβολίζουν τον αριθμό 17. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή. Ας μην περιμένουν άλλο τα όνειρά μας.

W41B9899

Το ρολόι… μόνο που σε αυτό το ρολόι δεν μας κυνηγούν οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα αλλά μας δείχνει οτι έχουμε στην διάθεσή μας μια ολόκληρη χρονιά. Οι δείκτες του δείχνουν δεκαεφτά στα λατινικά, XVII, και σε μας μένει να καθορίσουμε τι θα κάνουμε αυτή τη χρονιά.

W41B0054a

Τα αστέρια…17 αστέρια17 ευχές17 αγαπημένες στιγμές για να γεμίσουμε την νέα χρονιά. Δεν είναι και λίγες. ‘Eνα μοντέρνο στολίδι γεμάτο αισιοδοξία και μαγεία.

W41B9834

Το γράμμα…Ένας φάκελος γεμάτος αγάπη και τύχη. Μια ζεστή επιστολή που μας θυμίζει ότι η θετική ενέργεια πολλαπλασιάζεται όταν τη μοιραζόμαστε. Αγάπη και τύχη λοιπόν με γραμματόσημο το γούστο.

W41B9984

Όλα τα κοσμήματα είναι από καθαρό ασήμι και διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις με κίτρινο ή ροζ επιχρύσωμα, με ασημί ή μαύρο επιπλατίνωμα, για τον καρπό και για τον λαιμό.

Για πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Treasure box by annita εδώ, ενώ ολοκληρωμένες τις Συλλογές μπορείτε να τις βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news!

error: Content is protected !!