ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tα καλλυντικά Benelica στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Benelica…τα καλλυντικά της νεότητας…προέρχονται από τη ζωή για να δώσουν ζωή στο δέρμα!

Θα θέλαμε να σας παρουσίασουμε τη μοναδική σειρά των καλλυντικών προϊόντων Benelica της νέας ελληνικής εταιρείας Incosal Α.Ε. που βασίζεται στο θαυματουργό έκκριμα του σαλιγκαριού το οποίο συλλέγεται σε ειδικές εγκαταστάσεις με ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να διατηρηθούν όλες οι ιδιότητές του. Η διαφορετικότητα των καλλυντικών αυτών δεν βασίζεται μόνο στο θαυματουργό αποτέλεσμα του σαλιγκαριού αλλά και στο συνδυασμό του με νεότερα δραστικά μόρια, τα οποία προσφέρουν σε βάθος ενυδάτωση. Τα αποτελέσματά των καλλυντικών αυτών στο δέρμα είναι αποδεδειγμένα βάσει κλινικών μελετών και φαίνονται ορατά εντός των πρώτων 20 ημερών έχοντας τα ίδια αποτελέσματα με αυτά της μεσοθεραπείας.
Υπάρχουν δύο μοναδικές σειρές καλλυντικών προϊόντων Benelica και Benelica Pro. Η Benelica πωλείται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και είναι για προσωπική χρήση. Η Benelica Pro διατίθεται μόνο σε επαγγελματικούς χώρους και είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει θεραπεία βασιζόμενη στο σαλιγκάρι στους επαγγελματικούς χώρους.

Η σειρά Benelica αποτελείται από τα εξής προϊόντα:
24ώρη Ενυδατική κρέμα (50ml)
Αντιγηραντική κρέμα νυχτός (50ml)
Κρέμα ματιών (30ml)
Serum Lifting (30 ml)
Κρέμα Χεριών (75ml)
Gel αναζωογόνησης (50ml), το οποίο ενδείκνυται για χρήση μετά από εγκαύματα, ακμή, ουλές και βαθιές ρυτίδες.
Κρέμα λαιμού και Decollete (50ml). H συγκεκριμένη κρέμα ξεχωρίζει ιδιαίτερα όχι μόνο για τα αποτελέσματά της που βοηθά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης της επιδερμίδας αλλά διότι είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν το συγκεκριμένο προϊόν.

aqua care.foto
Η θεραπεία Benelica Pro διατίθεται στα Κέντρα Αναζωογόνησης και Θεραπείας Δέρματος με ορατά αποτελέσματα στο δέρμα από την πρώτη φορά εφαρμογής της και συνοδεύεται, επίσης, από μία ενυδατική 24ώρη κρέμα, την Aqua Care All Day Cream, ενισχύοντας και δρώντας συνεργατικά και παράλληλα με τη θεραπεία η οποία ξεχωρίζει από τις άλλες κρέμες για τα διαφορετικά δραστικά συστατικά που περιέχει.

Τα καλλυντικά προϊόντα Benelica δεν περιέχουν Parabens και έχουν πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Φ.

Με τη συνεχή χρήση των καλλυντικών προϊόντων, έχουμε:
Άμεση ενυδάτωση σε βάθος και ελαστικότητα στο δέρμα.
Επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος και λάμψη.
Αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και σύσφιξη του δέρματος.
Μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων.
Προστασία από τη φωτογήρανση.
Ανάπλαση του δέρματος από τυχόν εγκαύματα και ουλές ή μετά από ακμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 6101101-7 για να ενημερωθείτε σχετικά με τα επιλεγμένα σημεία πώλησης των προϊόντων Benelica ή να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στην ιστοσελίδα www.benelica.gr.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή Benelica μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.
Spread the news!

error: Content is protected !!