ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tom Ford Private Blend Collection:Πλημμυρισμένη από τα αρώματα της τουμπερόζας και του suede!

Από ότι εύκολα μπορείς να διακρίνεις από τις φωτογραφίες που ανέβασα και στα Insta stories μου real time από το boudoir μου, ναι συλλέγω με πάθος όλα τα αρώματα της συλλογής του Tom Ford, και περιμένω πάντα να εξερευνήσω με ανυπομονησία την επόμενη οσφρητική ανακάλυψη του ιδιοφυούς Ford, ο οποίος έχει την ικανότητα να δημιουργεί τα πιο sexy αρώματα του κόσμου. Έστω κι αν η δική μου προτίμηση όσον αφορά τις νότες των αρωμάτων αφορά πιο πολύ την παλέτα των εσπεριδοειδών, του Neroli, του πορτοκαλιού, του lime και με best of το Mandarino Di Amalfi, διαθέτω όλη τη συναρπαστική συλλογή των αρωμάτων Private Blend, που παίζω μαζί τους ανάλογα με την διάθεση μου.

“What’s Next?” ήταν λοιπόν η σκέψη που έκανα μετά την τελευταία μου απόκτηση, το Bitter Peach, και η απάντηση από τον κορυφαίο μετρ ήρθε με το super sexy TUBÉREUSE NUE.

O Tom Ford παρουσιάζει την νέα δημιουργία της συλλογής Private Blend, το TUBÉREUSE NUE, μια νέα οσφρητική εμπειρία, όπου το άνθος τουμπερόζας, με την τολμηρή φήμη, αναμειγνύεται με την απροκάλυπτη ισχύ που αναδύουν οι βελούδινες νότες suede. Γνωστή ως “Ερωμένη της νύχτας”, η τουμπερόζα είναι εύθραυστη και διακριτική την ημέρα, αποκαλύπτοντας την αληθινή της κυριαρχία τα μεσάνυχτα, όταν ανθίζει. Ο μοναδικός χαρακτήρας της αναδεικνύεται κάτω από το σεληνόφως, ενώ για να ανθίσει τη βοηθούν νυκτόβιοι επικονιαστές. Καθώς πέφτει η νύχτα, αποκαλύπτεται ο διττός χαρακτήρας του περιβόητου και μεθυστικού αρώματος της με σαγηνευτικά μπαχαρικά, απελευθερώνοντας ακραίο μαγνητισμό.

Οι νότες κορυφής από λευκά άνθη, τουμπερόζα και γιασεμί, φανερώνουν ένα παραπλανητικά αθώο άρωμα, εκπέμποντας βαθύ αισθησιασμό- ενώ οι νότες από πιπέρι timut ενισχύουν το ερωτικό αποτύπωμα, σε αυτό το μυστικιστικό λίκνισμα των αισθήσεων. Στο αποκορύφωμα του αρώματος, η βελούδινη συγχορδία από δέρμα suede αποπνέει φιλήδονη αύρα, που τυλίγεται από ξυλώδες πατσουλί και agarwood musk, αιχμαλωτίζοντας έτσι το ερωτικό λυκόφως και αυξάνοντας την λαχταρά της προσμονής.

It’s good to know: Ακόμη πιο sexy λεπτομέρεια, το TUBÉREUSE NUE διατίθεται σε ματ ιβουάρ εκδοχή του εμβληματικού μπουκαλιού της Private Blend Collection. Η συσκευασία των 50ML με την απαλή ροζ ετικέτα και τις επίχρυσες λεπτομέρειες, έχει την κομψή αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός πιονιού από σκάκι, ενώ το Decanter των 250ML προσδίδει μεγαλειώδη πολυτέλεια στο μπουντουάρ ή στον χώρο περιποίησης. Πάρτο και θα με θυμηθείς…

error: Content is protected !!