ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Of course size matters! Nobody wants a small cup of coffee!!!

“Nespresso να ‘ναι και όποια να ‘ναι”, ήταν το μόνο κριτήριο της καφετιέρας που επέλεγα μια ζωή, μιας και πέρα από έναν ωραίο espresso, το ζητούμενο ήταν πάντα η εν λόγω μηχανή να είναι object of desire. Με το ίδιο κριτήριο επέλεξα και την super sexy μηχανή του espresso και για το καινούργιο μας σπίτι λοιπόν, με συγκλονιστικά ευχάριστη συγκυρία, η μετακόμιση να συμπίπτει με το launch της νέα μηχανής Nespresso, την high-end Vertuo, που ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα για extraordinaire καφέ σε μεγάλου μεγέθους κούπες.

Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Centrifusion ™ και μια νέα σειρά καψουλών σε διαφορετικά μεγέθη, η Vertuo προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ για μεγάλη ποικιλία μεγεθών φλιτζανιών, ώστε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα, με όποιο τρόπο θέλουμε, με μία μόνο κάψουλα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία γραμμωτού κώδικα για την αναγνώριση της ποικιλίας καφέ που παρασκευάζεται και προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους εκχύλισης – όπως ο χρόνος έγχυσης, η θερμοκρασία του νερού, ο ρυθμός της ροής, η ταχύτητα περιστροφής – ακριβώς στα επίπεδα που επιλέγουν οι coffee experts για κάθε μείγμα, δημιουργώντας έναν σκούρο καφέ με γεμάτο σώμα, πλούσια και απαλή κρέμα.

Η Vertuo είναι ήδη διαθέσιμη εδώ και μία εβδομάδα στην Ελληνική αγορά, μπορείτε να την βρείτε στις Nespresso boutiques και φυσικά online,  σε δύο μοντέλα μηχανών, η Vertuo Plus και η Vertuo Next σε 9 διαφορετικά χρώματα καθώς και 27 νέους καφέδες σε 3 διαφορετικά μεγέθη καψουλών για παρασκευές ροφημάτων σε μικρή και μεγάλη κούπα.

It’s good to know: Και επειδή όπως καταλαβαίνεις, η Virtuo μας είναι το καινούργιο object of art που έχουμε πάθει εμμονή στο σπίτι, μόλις πάρεις την δική σου καλό είναι να ξέρεις πως οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν κάψουλες για απόλαυση καφέ Mug (230ml), Gran Lungo (150ml), Double Espresso (80ml) και Espresso (40ml), ενώ τέλος…. μην ξεχάσεις να πειραματιστείς με το “σπάσιμο” της κρέμας!!!! Θα εκπλαγείς με τη νέα αυτή εμπειρία, believe me….

error: Content is protected !!