ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τώρα που «…η αλήθεια μοιάζει ψέμα» κάνουμε Ανάσταση με τον Αντώνη Ρέμο!

Η -απόλυτα επιτυχημένη- αρχή έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν όλοι #ΜείναμεΣπίτι φυσικά, και απολαύσαμε τον Αντώνη Ρέμο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Εγώ προσωπικά έπαιζα μπιρίμπα, ακούγοντας Αντώνη να μας τραγουδάει “Είναι στιγμές που η αλήθεια είναι ψέμα…” , ο οποίος μια χαρά τα έλεγε, μιας αν έπρεπε να βάλω τίτλο στην όλη φάση (προστατευτική μάσκα, απολυμαντικό hand gel, μπιρίμπα και Ρέμος), αυτός ακριβώς θα ήταν.


Λοιπόν, αυτή η απόλυτα επιτυχημένη αρχή έχει την ακόμα καλύτερη συνέχεια της, το βράδυ της Ανάστασης! Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από τη συναυλία του στο στάδιο Tae Kwon Do, στο πλαίσιο του «Live Experience Tour 2020». Για δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος και τα ντουέτα του με τον Μάνο Πυροβολάκη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαντώ και την Καίτη Γαρμπή θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας απογειώσουν με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο MEGA αμέσως μετά την Ανάσταση.

Τώρα που «…η αλήθεια μοιάζει ψέμα» το βράδυ της Ανάστασης #ΜένουμεΣπίτι και την γιορτάζουμε με τον Αντώνη Ρέμο στο Mega!

error: Content is protected !!