Το Vetiver & Golden Vanilla είναι το πιο αισθησιακό άρωμα της Jo Malone!

27/01/2020 • GET

Την ξέρετε την αδυναμία μου στην Jo Malone, την οποία εκδηλώνω με κάθε ευκαιρία είτε μέσα από τα συγκλονιστικά The Art of Gifting, Τhe Αrt of Customization, The Art of Gift Wrapping, που ο βρετανικός Οίκος έχει αναγάγει σε πραγματική Τέχνη, (και σας τα έχω δείξει όλα μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες) είτε μέσα από τα νέα της αρώματα που είμαι από τις πρώτες που σπεύδω να δοκιμάσω και φυσικά να σας παρουσιάσω τις μοναδικές του συνθέσεις που μας προκαλούν και μας ταξιδεύουν σε μεθυστικούς προορισμούς. Προσωπικά, θεωρώ μία από τις κομψές επιλογές για να προσφέρω σαν δώρο, ενώ δεν υπάρχει καλύτερο μου από το να προσφέρω ένα από τα αρώματα, τα κεριά ή τα σαπούνια της Jo Malone στους καλεσμένους μου, οι οποίοι βρίσκουν την θέση τους στα τραπέζια μου, από το καλλιγραφικά γραμμένο -ή χαραγμένο- όνομα τους στις εκλεπτυσμένες κρεμ συσκευασίες, τυλιγμένες αριστοτεχνικά με την χαρακτηριστική μαύρη γκρο κορδέλα.

Η Cologne Intense Collection της Jo Malone London «ταξιδεύει» τον κόσμο περισυλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία δυναμικών και απρόσμενων αρωμάτων.


Ε, λοιπόν, η νέα προσθήκη της συλλογής που μόλις κυκλοφόρησε είναι το Vetiver & Golden Vanilla, στο οποίο εμπεριέχεται ο συνδυασμός δύο αγαπημένων συστατικών της Μαδαγασκάρης, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις υπέροχες ακτές του νησιού και τις εξωτικά αρωματικές του διαδρομές. To μοναδικό αισθησιακό άρωμα, αρχικά αναδεικνύεται με μια νότα από κάρδαμο και τη φρεσκάδα του grapefruit tea, φτάνοντας στα γήινα βάθη του αυθεντικού vetiver. Η πολύτιμη βανίλια Bourbon περισυλλέγεται χειρωνακτικά από την πλούσια ζούγκλα ορχιδέων θερμαίνεται και αναδιπλώνεται αναδύοντας όλη της την ένταση σε αυτό το νέο δημιούργημα του οίκου.

Η Celine Roux, Global Head of Fragrance, χαρακτηριστικά αναφέρει : “Μέσα από την Cologne Intense θέλουμε να σας ταξιδέψουμε σε μακρινούς προορισμούς χρησιμοποιώντας συστατικά που έχουν μια αληθινή, ισχυρή ιστορία. Συνειδητά εμπλουτίζουμε το όνομα του νέου αρώματος με τη λέξη ‘Golden’ για να φέρουμε στο νου τη ζεστασιά αυτού του συστατικού. Είναι λαμπερό και γενναιόδωρο – όπως το ίδιο το νησί της Μαδαγασκάρης”.

Τα αρώματα Jo Malone London έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται είτε ξεχωριστά είτε μαζί σε συναρπαστικούς συνδυασμούς.
Το Vetiver & Golden Vanilla προσδίδει μια διακριτική ζεστασιά και μια χρυσαφένια αίσθηση βανίλιας όταν συνδυάζεται με άλλα αρώματα του οίκου, με best of επιλογές για το Fragrance Combining με: Nectarine Blossom & Honey, Orange Blossom, English Oak & Hazelnut, Black Cedarwood & Juniper, Jasmine Sambac & Marigold και Velvet Rose & Oud.

Κάθε φορά που η Jo Malone εμπνέεται ένα καινούργιο άρωμα, η συλλογή μου εμπλουτίζεται με ένα νέο συναρπαστικό “ταξίδι”, που ανυπομονώ να ζήσω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons