ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Tudor Hall πλημμύρισε από τα κομψά αρώματα της Valmont!

Το Ξενοδοχείο King George και η Valmont παρουσίασαν χθες το μεσημέρι τις δυο νέες σειρές αρωμάτων Palazzo Nobile και Collezione Privata, μέσα στην χαλαρωτική ατμόσφαιρα του Tudor Hall Restaurant, απολαμβάνοντας παράλληλα και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες του αγαπημένου Executive Chef του κομψού ξενοδοχείου, Αστέριου Κουστούδη.

Ευφροσύνη Πολυζώη

Όταν η τέχνη συναντά την ομορφιά και ειδικά στη Βενετία, μέσω των ιδιοκτητών του οίκου Valmont, Didier & Sophie Guillon, το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας νέας σειράς αρωμάτων που ενσωματώνει όλες τις αξίες ποιότητας, κομψότητας, διαχρονικής αισθητικής της γνωστής Ελβετικής μάρκας.

Ιλιάδα Κλάνγκου

Αννούσα Μελά

Μαρία Κουτζαμπάση, Αλεξάνδρα Μαμιδάκη

Didier Guillon, Αϊνόλα Τερζοπούλου

Οι νέες σειρές αρωμάτων -που διατίθενται αποκλειστικά στη Boutique Valmont και στην KG Perfumery- ενθουσίασαν τις καλεσμένες της παρουσίασης, οι οποίες εξερεύνησαν κάθε νότα, εμπνευσμένη από τη θαλασσινή αύρα και τα ανοιξιάτικα λουλούδια της Μεσογείου, αλλά και από το τριαντάφυλλο, το γιασεμί και το δέρμα έως τα chocolate chips και τη κόκκινη πιπεριά!

Anne Specque, Marylise Sauliere, Agnes Teffaud

Palazzo Nobile 6 Eaux de Toilette απευθύνονται στον λάτρη της δροσιάς και της ελαφρότητας, επειδή ερμηνεύουν ευχάριστές στιγμές στη φύση του Μεσογείου, με θαλασσινή αύρα και ανοιξιάτικα λουλούδια, τόσες όσες αριθμούν τα κομμάτια του terrazzo που διακοσμεί το Palazzo και αναπαράγεται στη συσκευασία. Collezione Privata 3 Eaux de Parfum αποτελούν γυναικεία πορτραίτα που ερμηνεύουν διάφορες πτυχές του θηλυκού χαρακτήρα, η ατίθαση νέα παιχνιδιάρα γυναίκα, η κλασσική elegant κυρία, η μυστηριώδης φευγάτη ύπαρξη. Σε κάθε μία δημιουργία, η Sophie Guillon έπαιξε με την ένωση αντιθέσεων συνδυάζοντας π.χ. το ζεστό με το κρύο και χρησιμοποιώντας πολύτιμη πρώτη ύλη όπως το τριαντάφυλλο, το γιασεμί, το δέρμα μαζί με τα πιο πρωτότυπα στοιχεία όπως chocolate chips και κόκκινη πιπεριά.

Χριστίνα Παπαθανασίου, Αστέριος Κουστούδης

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!