Το “Lazy Sunday Brunch” του Athénée υποδέχτηκε τις δημιουργίες του γνωστού pastritect Dimitris Economides!
Το κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης, το εμβληματικό Athénée της λαμπερής οδού Βουκουρεστίου, υποδέχεται για όλο τον Φεβρουάριο τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastry chef -ή αλλιώς pastritect, από το “pastry” & το “architect”- και πολύ ταλαντούχου Dimitris Economides.
Λατρεύω τις γλυκές δημιουργίες του και θυμάμαι πόσο ενθουσιάστηκα όταν τις πρώτο ανακάλυψα σε ένα από τα κομψά δείπνα στο σπίτι της Μαρίλυς, και φυσικά πόσο χάρηκα που είχα την ευκαιρία να σας τον συστήσω και επισήμως μέσα από το The Pop Up Project, το περασμένο Πάσχα, στο Fougaro.
Το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής που μας πέρασε, πολλοί επώνυμοι φίλοι βρέθηκαν στην έναρξη της συνεργασίας, γέμισαν τα σαλόνια του Athénée, αλλά και τα εξωτερικά τραπέζια στον όμορφο πεζόδρομο και απόλαυσαν το Lazy Sunday Brunch menu του chef Νίκου Σκλήρα, με ελκυστικές επιλογές από νόστιμα comfort πιάτα, φυσικούς χυμούς και φυσικά τα καθιερωμένα Bloody Mary.
Όλοι, όμως, είχαν να πουν τα καλύτερα και για την τάρτα κάστανο, τη Madame Choux Choux και τα υπόλοιπα επιδόρπια με την υπογραφή του Dimitris Economides, που παραλάμβαναν από τα χέρια του στον εντυπωσιακό buffet που στήθηκε στο κέντρο του Athénée.
To make a long story short, όσοι δεν έχετε δοκιμάσει την Τέχνη του Dimitris Economides, μπορείτε να το κάνετε στο Athénée , αφού η συνεργασία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23/2.
I ??? Dimitris Economides!!!