ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Treasure Box στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»

“Ανυπομονούμε όσο τίποτα, να βρεθούμε στο μαγικό κήπο του Μουσείου, να μοιραστούμε ευχές και υπέροχες ξεχωριστές στιγμές για άλλη μια χρονιά!  Είμαστε κάθε χρόνο εκεί κυρίως γιατί συναντούμε γνώριμα πρόσωπα που μας αγαπούν και αγαπάμε, και μας τιμούν επιλέγοντας τις δημιουργίες μας! Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στις νέες μας συλλογές και ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά! Φαίη και Ιλεάνα σας ευχαριστούμε από καρδιάς που κάθε φορά διοργανώνετε το event με τόσο κέφι και έμπνευση!” μας στέλνει η Αννίτα, η δημιουργός του Treasure Box, η οποία για άλλη μία χρονιά θα συμμετέχει στο The Pop Up Project, πλημμυρίζοντας το με την αστείρευτη θετική της ενέργεια, και τις δημιουργίες της που αγαπάμε κάθε μία περισσότερο από την άλλη!

Rebirth Snake κολιέ Γούρι 2022
Σύμβολο ανανέωσης και αναγέννησης. Το φίδι ως ένα από τα αρχαιότερα μυθολογικά στοιχεία, αποτέλεσε την έμπνευση για το συγκεκριμένο κόσμημα, καθώς  αντιπροσωπεύει την θετική ενέργεια και αλλαγή, που τόσο πολύ προσμένουμε. Το Γούρι Rebirth 2022 συμβολίζει την πρόοδο και την εσωτερική μας εξέλιξη. Το φίδι με την γοητευτική του κίνηση σχηματίζει τον αριθμό 22, αντιπροσωπεύοντας μία νέα χρονιά με θετική ενέργεια και ανανέωση στις ζωές όλων, ενώ η στρογγυλή βάση αντανακλά το φως και όσα αντικρίζουμε γύρω μας, συμβολίζοντας το φωτεινό μέλλον. Ένα κόσμημα δυναμικό, αισιόδοξο και φωτεινό, όπως ακριβώς το αύριο που οραματιζόμαστε.


Διόσκουροι κολιέ Γούρι 2022
Με έμπνευση τη διπλή – δίδυμη εμφάνιση του αριθμού 2 στη χρονιά 2022, σχεδιάστηκε το κόσμημα Διόσκουροι. Στο βουλοκέρι αποτυπώνονται οι φιγούρες του Κάστορα και του Πολυδεύκη, των δίδυμων αδελφών που λατρεύονταν στην αρχαία Ελλάδα ως θεοί του φωτός και προστάτες των ανθρώπων. Οι Διόσκουροι που αναδείχθηκαν σε πρότυπα εντιμότητας, γενναιοψυχίας και τόλμης, σήμερα αποτελούν για εμάς σύμβολα του φωτός και της εσωτερικής μας δύναμης! Το Γούρι Διόσκουροι 2022 είναι ένα κόσμημα που θα μας υπενθυμίζει κάθε στιγμή την τόλμη και την αρετή της ψυχής.
Το κόσμημα κατασκευάστηκε σε  πραγματικό βουλοκέρι με την κλασική τεχνική, για να αποτελέσει στη συνέχεια την βάση της αναπαράστασης. Οι ελεύθερες γραμμές δημιουργούν ένα κόσμημα που θυμίζει αρχαίο νόμισμα και αναδεικνύεται σε σύμβολο διαχρονικής κομψότητας.

Lucky Wheel κολιέ Γούρι 2022
Ο χρόνος γυρίζει σαν ρόδα και το Γούρι Lucky Wheel θα σε συνοδεύει σε αυτό το νέο ξεκίνημα! Το Lucky Wheel σαν ένα τυχερό νόμισμα με δύο όψεις, μας υπενθυμίζει πως η νέα χρονιά έρχεται για να μας παρασύρει μαζί της!  Οι δύο πλευρές του κοσμήματος σχηματίζουν τον αριθμό ΧΧΙΙ της νέας χρονιάς. Ένα κόσμημα με ιδιαίτερο και μίνιμαλ χαρακτήρα που θα αγαπήσεις!


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!