ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η imisi collection στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden»!

Η Imisi collection ξεκίνησε από μια ιδέα που συναντήθηκε με έναν ελληνικό μύθο, σύμφωνα με τον οποίο η μαμή Αριάδνη έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι κάθε βρέφους, που έφερνε στον κόσμο. Όσα από τα παιδιά αυτά κράτησαν το κορδελάκι τους στην ενήλικη ζωή τους, και συναντήθηκαν με άλλα που έκαναν το ίδιο, βρήκαν το άλλο τους μισό, στη φιλία ή την αγάπη.
Έτσι δημιουργήθηκαν πρώτα τα imisi bracelets, το καθένα με μια μοναδική φράση. Το μόνο που μένει, είναι να βρούμε ποιος έχει τη φράση που ταιριάζει με τη δική μας, κι έχουμε το άλλο μας μισό!

Η συνέχεια ήρθε με ευφάνταστα αξεσουάρ, για την πόλη, την εξοχή, τις διακοπές ή και το σπίτι. Όλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό και μια κρυμμένη ιδέα! Όπως τα mood necklaces που το ύψος τους ρυθμίζεται ανάλογα με τη διάθεση, τα κεριά σε κούπες εμαγιέ, τα witty bracelets που συνδυάζουν το μοναδικό βραχιόλι imisi με πολύτιμα και ημιπολύτιμα στοιχεία.


Εκτός από τη μόνιμη συλλογή της Imisi Collection, για τα φετινά Χριστούγεννα και σε πρώτη παρουσίαση στο «The Pop Up Project: Christmas in the Garden», η συλλογή εμπλουτίζεται με γούρια κολιέ αλλά και μπρελόκ, πρωτότυπα σουβέρ, κεριά με μοναδικό χριστουγεννιατικο άρωμα και τα νέα imisi Twins, τα κολιέ που φοριούνται και ως βραχιόλια ή βραχιόλια που φοριούνται και ως κολιέ!


Ολοκληρωμένη τη συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop Up Project “Christmas in the garden”, τη Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του κήπου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.


Join us & Bring friends!

Follow The Pop Up Project on Instagram!

error: Content is protected !!