ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το top model Pascal Saal στην Αθήνα για την σουίτα JITROIS του St George Lycabettus!

Άρτι αφειχθής από το Μιλάνο και από τα catwalks των Dolce & Gabbana και του Armani, το γνωστό top model Pascal Saal ήρθε στην Αθήνα μέσω της Αντας Ηλιοπουλου και της Mephistopheles Productions Παρισιού, για να τιμήσει με την παρουσία του το St George Lycabettus, το οποίο σύντομα θα παρουσιάσει επισήμως το δωμάτιο JITROIS στο designers floor υπό την επιμέλεια της Κατερίνας Ευθυμίου των «Positive+ Architects».

Ο Pascal Saal θεωρείται πολύ ανερχόμενο μοντέλο και δουλεύει κυρίως στις πασαρέλες των Giorgio Armani και Dolce & Gabbana, όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Domenico Dolce.

Πριν λίγους μήνες το πολυβραβευμένο St. George Lycabettus lifestyle hotel  δημιούργησε έναν όροφο αφιερωμένο στους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Τα δωματια διακοσμήθηκαν με φωτογραφίες από την δουλεια σχεδιαστών διαχρονικής αξίας, όπως ο Γιάννης Τσεκλένης και η Λουκία, αλλά και πιο σύγχρονων εκφραστών της μόδας, όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σοφία Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Paris Valtadoros, η Δάφνη Βαλλέντε, ο Ντάσιος, η Εριφύλλη, ο Λάσκαρης, η Lena Katsanidou, η Ορσαλία Παρθένη, η Χαρά Λεμπέση κα.

Οι Σουίτες Αnna Molinari και Pierre Cardin είναι αφιερωμένες στους γνωστούς διεθνείς σχεδιαστές μόδας, που ήταν τακτικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου. Με την ευκαιρία του Greek Fashion Floor, στις 15 Ιουνίου 2018 , η Ada Ηλιοπούλου έφερε στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus τους διεθνούς φήμης Γάλλους σχεδιαστές Jean-Claude Jitrois & Chantal Thomass για να κάνουν το opening του ορόφου και να τιμήσουν με την παρουσία τους τους Έλληνες σχεδιαστές.

Τώρα δημιουργείται το δωμάτιο Jitrois για να τιμήσει τον θρύλο της μόδας, ο οποίος αγάπησε αμέσως το ξενοδοχείο.
Το δωμάτιο Jitrois θα είναι διακοσμημένο με τις φωτογραφιες που έκανε προσφάτως ο JITROIS στο Λονδίνο, σε συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο μόδας και film director Rankin.


Στην καμπάνια, πρωταγωνιστεί το νεαρό μοντέλο Pascal Saal που λατρεύουν οι μεγάλοι maitre της μόδας, και ο οποίος ήρθε και προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της διασημότητας, για να επιλέξει προσωπικά τις φωτογραφίες που θα βρίσκονται στο δωμάτιο.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που η καμπάνια του Jitrois στην οποία πρωταγωνιστω θα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο που θα πάρει το όνομα του. Στο ταξίδι μου στην Ελλάδα έμεινα στο δωμάτιο Pierre Cardin και είχα καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Πραγματι η Ακρόπολη είναι συγκλονιστικός τόπος. Πιστευω πως όλη η πόλη έχει την ενέργεια της» είπε ο Pascal Saal στο Fay’s Control.

Το ταξίδι αυτό, όμως, συνέπεσε και με τα γενέθλια του νεαρού top model αφού ο Pascal Saal  έγινε 19 ετών στην Αθήνα, γιορτάζοντας δυο συνεχόμενες μέρες με Έλληνες φίλους του, όπως η Ada Ηλιοπούλου, ο Χρύσανθος Πανάς, ο Κωνσταντίνος Σπανός, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, το ζεύγος Λια Καλκασινά και Νάσος Παπαποστολου, ο Prince Erotokritos (ο οποίος δώρισε στο διάσημο μοντέλο ένα γιλέκο από την συλλογή του που εντυπωσίασε τον Pascal ), η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Απόστολος Μητσάκος κα.

Ada Ηλιοπούλου, Pascal Saal, Λια Καλκασινά

Ο Pascal Saal σβήνει τα κεράκια στην γενέθλια τούρτα του

Η νύχτα των γενεθλίων ξεκίνησε με prive dinner party στο Zonars, όπου ο Χρύσανθος Πανάς είχε επιμεληθεί ένα υπέροχο μενού ειδικά για την περίσταση και ακολούθησε clubbing μέχρι το πρωί στο Bricolage με χορό μέχρι το πρωί, ενώ το πάρτυ συνεχίστηκε το επόμενο βράδυ στο 4711.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Χρύσα Δρακοπούλου και ο Απόστολος Μητσάκος

Τατιάνα, Prince Erotokritos και Βίκη Χατζηβασιλείου

Το σύντομο ταξίδι του Pascal Saal, ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

error: Content is protected !!