ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Theros της Ukka Lelle στη Χώρα της Άνδρου!

Το αστικό κυκλαδονήσι που σε κερδίζει με την παράδοση, τις μικρές ιστορίες και την τέχνη! Ο λόγος για την Άνδρο, το νησί των ναυτικών, των θαλασσοδαρμένων, και των εφοπλιστών που κάθε καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων.

Φέτος, από τις 24/7/21 έως τις 22/8/21, η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου – σχεδιάστρια του The Pop Up Project και δημιουργός του γνωστού brand Ukka Lelle, ανανεώνει το ραντεβού της στην Άνδρο συμμετέχοντας στις εικαστικές εκδηλώσεις στο Εμπειρίκιο Γυμνάσιο στη Χώρα του νησιού, μέσα από την καλοκαιρινή συλλογή ‘THEROS’ που περιλαμβάνει δημιουργίες σε κοσμήματα και αξεσουάρ, και μας ταξιδεύει με πολύ χρώμα και θερινή κυκλαδίτικη διάθεση, την επετειακή συλλογή ‘ΕΥΖΩΝΕΣ’ τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και την πρώτη ενδεικτική παρουσίαση της χειμερινής συλλογής 2021/2022 ‘MAGIC – ΜΑΓΕΙΑ’.

It’s good to know: Η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου δημιουργεί και κατασκευάζει ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα με πολύτιμα υλικά και μέταλλο με την επωνυμία Ukka Lelle. Έχει συνεργαστεί με το Μουσείο Μπενάκη, το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης καθώς και με το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη. Σχεδιάζει αποκλειστικές δημιουργίες για το μουσείο Γουλανδρή (Αθήνα & Άνδρος) και έργα της βρίσκονται σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει σε πολυάριθμες εκδηλώσεις παγκοσμίως που προωθούν το σύγχρονο ελληνικό design , με πιο πρόσφατη την έκθεση για τα Ελληνικό Κόσμημα στο Museum of Arts and Design στη Νέα Υόρκη.

error: Content is protected !!