ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το The Pop Up Project γιορτάζει το καλοκαίρι στην Γλυφάδα & στην Κηφισιά! Join us…

Με μία άνοιξη πιο παρατεταμένη από ποτέ, η οποία μία μας καλεί στην θάλασσα και την άλλη μας αναγκάζει να φορέσουμε ζακέτα (stay calm γιαυτό λέγεται άνοιξη, απλά αυτή την φορά κράτησε λίγο παραπάνω), το The Pop Up Project συνεχίζει την πιο δραστήρια και επιτυχημένη χρονιά του, με δύο άκρως καλοκαιρινά Shopping Events, σε Γλυφάδα και Κηφισιά, για να την ολοκληρώσει για πρώτη φορά εκτός Αττικής, στην Θεσσαλονίκη!


Όσον αφορά το πρώτο μας κονσεπτικό Pop Up Project με θέμα “Resort” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1η Ιουνίου στην The Blender Gallery, στην καρδιά της Γλυφάδας, συνέβη κάτι πρωτόγνωρο: Οι συμμετοχές έγιναν Sold Out πριν καν τις ανακοινώσουμε. Πως γίνεται; Έγινε!
Για πρώτη φορά στις έως τώρα 11 διοργανώσεις μας, δεν προλάβαμε καν να διατυπώσουμε την διάθεση μας για το The Pop Up Project “Resort”, μιας και οι συμμετοχές “έκλεισαν”, χωρίς καν να προλάβουμε να το ανακοινώσουμε επίσημα μέσα από το Fay’s Control.


Το concept του δυνατό. “Resort”! Τι ονειρευόμαστε να περιέχει η βαλίτσα των διακοπών μας; Τι θα παίρναμε μαζί μας στο sac de voyage για ένα Σαββατοκύριακο στο νησί; Συγκεντρώνουμε τις πιο φρέσκιες συλλογές resort wear & beach wear αγαπημένων σχεδιαστών, σε ένα exclusive Pop UP Project, που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του Μαΐου και την 1η μέρα του Ιουνίου, στο άκρως καλοκαιρινό σκηνικό της The Blender Gallery.
Swimwear, beach bags, beach towels, sunny dresses, caftans, sandals, όλα όσα ονειρευόμαστε όλο τον χειμώνα, πως θα φοράμε ξέγνοιαστες στις διακοπές μας, θα τα βρούμε μαζεμένα σε ένα διήμερο πάρτι, στο οποίο θα σας περιμένουμε από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00′ το βράδυ, ώστε να έρθετε πριν ή μετά την παραλία!

Χθες το μεσημέρι, με το dream team της Blender Gallery, με το partner-aki, Ιλεάνα Ισμυρίδη και με την Μαρίζα Μπαϊρακτάρη -aka mformariza- στην Γλυφάδα, για τον συντονοσμό όλων όσων ετοιμάζουμε για να σας υποδεχθούμε!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : 2Κ10/ ANNIE P/ APERSE/ AS JEWELERY/ ATOZ GREEK/ EL CONCEPT/ ELLIE LYRARAKI/ HOLYDAY SWIM/ KANDΑRAKIS/ KIKI WANDERS/ KOKU CONCEPT/ LA VIE/ MARCH THE BRAND/ MAXBUDDIES/ MR AND SON/ PC 365/ TALIN/ TREASURE BOX/ URBAN OWL/ WINGS/

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: +Medi ΠΡΙΝΟΥ  

ΧΟΡΗΓΟΙ:  Tsantali, Kayak, The Plant Kingdom

Λίγες ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, σας περιμένουμε στο καθιερωμένο μας ραντεβού, για το μεγάλο Καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Μία εβδομάδα ακριβώς πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η πιο “δυνατή” διοργάνωση μας που έχει γίνει πλέον θεσμός, ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, ανεβάζει και τα “ντεσιμπέλ” του πάρτι, και υποδέχεται το πιστό κοινό του σε ένα άκρως festive σκηνικό που ετοιμάζουν ήδη οι καλύτεροι επαγγελματίες του είδους τους.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στο Καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπαίνοντας εδώ ή στέλνοντας μας μήνυμα: i.ismyridis@gmail.com & beifay@gmail.com.

?Από την έως τώρα εμπειρία μας -και μικρή δεν την λες- θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε asap μαζί μας, μιας και μόλις ανακοινώνεται το Pop Up Project γίνεται σχεδόν αμέσως Sold Out.

Καμιά φορά, και πριν καν ανακοινωθεί….?

Spread the news, stay tuned & Join us! ??

error: Content is protected !!