ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To The Pop Up Project at The Foyer θα έχει τη γεύση του πιο μαγικού βελούδινου Semifreddo!

Για το πρώτο μας Exclusive  The Pop Up Project στο κέντρο της Αθήνας, στην αριστοκρατική Βουκουρεστίου και στο εμβληματικό Foyer του Θεάτρου Παλλάς, θέλαμε κάτι εξίσου ξεχωριστό, για να σας κεράσουμε, όταν σας υποδεχθούμε. Θέλαμε μία γεύση, μία αίσθηση σχεδόν μαγική….
Τα semifreddo της Κayak είναι ό,τι πιο φίνο και βελούδινο έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Είναι κάτι ανάμεσα σε παγωτό και μους…

Το γλυκόξινο λεμόνι, το δροσερό πεπόνι και η all time classic gianduja σε sticks, αποτελούν τους πιο γλυκούς γευστικούς πειρασμούς. Η Κayak διαθέτει πολλές ακόμα γεύσεις όπως το βελούδινο white passion, από λευκή σοκολάτα Callebaut και passion fruit, το εκρηκτικό salty caramel, που συνδυάζει με μεγάλη μαεστρία τη σοκολάτα γάλακτος Callebaut με την αλατισμένη καραμέλα, κι άλλες ακόμη ανατρεπτικές γεύσεις που εύκολα μπορεί κανείς να δοκιμάσει με μια επίσκεψη στις Boutique KAYAK ή στο funky eshop της!

Σας περιμένουμε όλους αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 21:00′ το βράδυ, στο The Pop Up Project at The Foyer, στο Foyer του Παλλάς, στο CityLink, για να επιλέξουμε παρέα τα δώρα των γιορτών και να ευχηθούμε για τη νέα χρονιά απολαμβάνοντας την πιο βελούδινη γεύση της! ???

error: Content is protected !!