ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλα όσα συνέβησαν στο πιο μεγαλοπρεπές The Pop Up Project που έγινε ποτέ!

Το περιμέναμε ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο και όντως αυτά τα Χριστούγεννα ανεβάσαμε τον πήχη πολύ πιο ψηλά από οποιαδήποτε προηγούμενη φορά των οκτώ ετών του. Ο λόγος για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project που, μετά από δύο χρόνια της πανδημίας, επέστρεψε στο “σπίτι” του, στο εμβληματικό αίθριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά. Το πρώτο μετά από δύο Χριστούγεννα, που φορέσαμε στο Pop Up Project μας ξανά τα “γιορτινά” του, και με τον τίτλο All I Want For Christmas, ανοίξαμε ξανά τις επιβλητικές του πύλες, για να υποδεχθούμε το φανατικό του κοινό, όλους εσάς που το επισκέπτεστε κάθε, μα κάθε φορά.

Αυτή την φορά λοιπόν, στολίσαμε το μεγαλοπρεπές Χριστουγεννιάτικο, πέντε μέτρων Δέντρο μας, καλέσαμε τους Tin Soldiers Marching Band και τους οκτώ Μολυβένιους Στρατιώτες τους να μας τραγουδήσουν τα ομορφότερα κάλαντα του κόσμου και να χορέψουμε όλοι με τα πνευστά και τα κρουστά τους, ενώ κερδίσαμε το στοίχημα, να έχουμε μαζί μας όλους τους σχεδιαστές και τα brands που έχετε αγαπήσει μέσα από τις διοργανώσεις μας, αλλά συγχρόνως να σας συστήσουμε και άλλα τόσα νέα, που από ότι φάνηκε από τις αγορές σας αλλά και από τα γενναιόδωρα συγχαρητήρια σας, σας ενθουσίασαν.

Let the magic begin

Το The Pop Up Project All I Want For Christmas ήταν πιο μεγαλοπρεπές και γιορτινό από ποτέ!

Η Ανίττα Παναγοπούλου και η Κατερίνα Καμίση, χορεύουν υπό τυς ήχους και τα κάλαντα από τους Tin Soldiers Marching Band και τους οκτώ Μολυβένιους Στρατιώτες τους

Χρυσούλα Κέρος, Αντωνία Καρρά

Ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” λοιπόν, από εμάς για για την εντυπωσιακή προσέλευση και συμμετοχή σας σε όλα όσα είχαμε προετοιμάσει για εσάς, και μία ακόμη πρόσκληση με τον ίδιο ενθουσιασμό -ίσως και λίγο παραπάνω- για το επόμενο The Pop Up Project μας, και πρώτο στην ιστορία του, που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της εορταστικής Αθήνας, αυτή την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στην αγκαλιά της αριστοκρατικής Βουκουρεστίου, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Αυτά, είναι τα ομορφότερα στιγμιότυπα, από όσα ζήσαμε μαζί στο πιο μεγαλοπρεπές The Pop Up Project που έγινε ποτέ, στο The Pop Up Project: All I Want For Christmas.

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, η Ιλεάνα Ισμυρίδη και Φαίη Μπέη, υποδεχθήκαμε 3000 φίλους μας!

Follow me….

Φαίη Μπέη, Αθηνά Οικονομάκου, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Το Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project καλωσόρισε τους λαμπερούς καλεσμένους του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή! Με το μεγαλύτερο, και πιο μεγαλοπρεπές από ποτέ, καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, καλωσόρισαν οι δύο οικοδέσποινες του, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, την φετινή εορταστική περίοδο, παρουσιάζοντας μας πάνω από 50 Έλληνες σχεδιαστές και brands για να επιλέξουμε τις αγορές και τα δώρα των ημερών. Το The Pop Up Project: All I Want For Christmas, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους επιβλητικούς χώρους του Μουσείου Γουλανδρή, που αποτελεί και την “έδρα” του The Pop Up Project, αφού μετά από 17 διοργανώσεις, έχει δικαίως συνδέσει το όνομα του με το εμβληματικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Μαρία Μπεκατώρου

50 Έλληνες σχεδιαστές και brands υποδέχθηκαν το κοινό που δίνει το πιστό ραντεβού του στο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, και εκεί, γύρω από το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που ετοίμασαν η Antoinetta Koutsouradi και η Άντζυ Γεωργακοπούλου της Anjie Only For You, τους ξενάγησαν στις limited edition συλλογές τους, όπου όλοι μαζί επέλεξαν τα καλύτερα δώρα των Ημερών.

Βασίλης Ζούλιας

Τζίνα Αλιμόνου

Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, υποδέχθηκαν τους φανατικούς επισκέπτες και φίλους του θεσμού και του Fay’s Control, που γιόρτασε τα δέκατα γενέθλια του, με μία σειρά από μοναδικές εκπλήξεις, οι οποίες κορυφώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, με την Tin Soldiers Marching Band και τους οκτώ Μολυβένιους Στρατιώτες με πνευστά και κρουστά και εντυπωσιακά κουστούμια, που έδωσαν την πιο συναρπαστική μελωδική νότα των Χριστουγέννων, χαρίζοντας σε όλους τις πιο γλυκές εορταστικές στιγμές.

Τόνια Μπουφίδη, Μαρία Μπεκατώρου, Φαίη Μπέη

Στρώσαμε το πιο εορταστικό τραπέζι μας για να σας υποδεχθούμε!

Να είναι τυχερή αυτή η νέα χρονιά!

Αντωνία Καρρά, Φαίη Μπέη, Ντενίζ Γιατρά, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Αθηνά Οικονομάκου

Anna Mavridis, Theresia Mantzakou

Τζίνα Αλιμόνου, Φαίη Μπέη

Άννα Ροκόφυλλου, Δέσποινα Νάκα

Ναταλία Φουρλή, Πολίνα Σαπουνά Έλλις

Δώρα Κατσικογιάννη, Κωνσταντίνα Γερμανού

Σαμάνθα Αποστολοπούλου Χριστελίνα Κυπριώτη

Άντζυ Γεωργακοπούλου, Βασίλης Ζούλιας

Μάχη Γκίκα, Καλλιόπη Τζοάννου, Βάσια Γκίκα

Αντωνία Καρρά, Ζωή και Χρυσούλα Κέρος

Μίνα Μελισσουργού, Εμμανουέλα Λύκου

Μαρίλυ Καλαβρού-Φίλιου, Καλλιόπη Τζοάννου, Ελένη Πρωτόπαππα, Ρούλα Ματσοπούλου

Αγάπη Πολίτη, Κατερίνα Γουλανδρή, Νίνα Βλάχου

Κατερίνα Γουλανδρή, Μαρία Λεμονιά

Σαλώμη Φλουτάκου, Φαίη Μπέη

Φαίη Μπέη, Βασίλης Ζούλιας, Έλενα Μακρή

Ζωή Δρακούλη, Ειρήνη Κωνσταντίνου

Μαρία Γαρμπή, Μαρία Γιαννούλη-Λοκ, Κέλλυ Παπανδρέου

Φαίη Μπέη, Τίνα Στεφάνου Σαββίδη

Η Νίκη Λαλιώτη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη στο corner της Mom Cycle

Έλενα Πάλλη, Κατερίνα Γουλανδρή, Φαίη Μπέη

Ντέμη Βεζυρούλη-Βερνίκου, Μαρία Στράτου, Νότα Κοραή

Κατερίνα Καμίση, Ηρώ Μανέ

Αγάπη Γιαννακάκη, Μαριάννα Γιατράκου

Δώρα Κατσικογιάννη, Φαίη Μπέη, Τόνια Μπουφίδου, Μαρία Μπεκατώρου, Κατερίνα Καμίση

Εμμανουέλα Λύκου, Αντωνία Καρρά

Άννα Λουκάκου

Βασίλης Ζούλιας

Μαρία Μπεκατώρου, Έλενα Μακρή

Μαρία Στράτου, Φρύνη Τσάκωνα, Αγγελική Αγγελίδη, Μαρία Κατσιμίχα

Φαίη Μπέη, Μαρίνα Ελευθερουδάκη, Τερέζα Κουικ

Ευφροσύνη Πολυζώη

Τζίνα Θανοπούλου, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, Έλενα Μακρή, Αναστασία Ζαννή, Φιλίππα Λυμπέρη

Χριστιάνα Λατάνη, Λίλιαν Λάππα, Δέσποινα Φαρασοπούλου, Καλλιόπη Τζοάννου, Φαίη Μπέη

Σάντυ Μπίτρου, Φανή Λεβέντη

Πολίνα Σαπουνά Έλλις, Κάλλια Κωνσταντινίδου, Φαίη Μπέη, Μαρία Πατέρα

Στέλλα Μουγκαλιάν, Αλέξανδρος Λεμονής, Σάντυ Μπήτρου

Χάρης Τσιμόγιαννης, Βούλα Δήμου, Κάλλια Κωνσταντινίδου

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project τσουγκρίσαμε με τους καλεσμένους μας τις ομορφότερες ευχές με το bubbly Martini

Η Ιλεάνα Ισμυρίδη στο corner της Dyson που επιμελήθηκε τα χτενίσματα των καλεσμένων μας

Αντωνία Καρρά, Ειρήνη Νικολοπούλου, Μαρία Καρρά

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Λια Μπαρόλα

Dream Team: Γιώργος Μπελιάς, Αγγελική Γεωργά, Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Θωμάς Ραφτόπουλος

Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, ανανέωσαν το ραντεβού τους με το πιο “απαιτητικό” κοινό της πόλης, τους φίλους και επισκέπτες του The Pop Up Project, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο πρώτο Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί εκεί που χτυπάει η καρδιά της εορταστικής Αθήνας, στην αγκαλιά της αριστοκρατικής Βουκουρεστίου, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Powered by: Fay’s Control Μεγάλος Χορηγός: Dyson Xoρηγοί: Martini, Spoil Me Υποστηρικτές: Kayak, Antoinetta Koutsouradi

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!