ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To “The Euphoria Concept” στο The Pop Up Project “Take me to the beach”!

Το brand The Εuphoria Concept επέλεξε το The Pop Up Project για να παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 με χειροποίητα σανδάλια και τσάντες που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα!
Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει δέκα διαφορετικά σχέδια σανδαλιών και πέντε σχέδια τσάντας .
Κυρίαρχα υλικά είναι το ξύλο, ο φελλός, το suede, το pony skin, καθώς και κάποιες ιδιαίτερες πέτρες όπως είναι ο αιματίτης.
Τα χρώματα της συλλογής είναι κυρίως γήινα, όπως το γκρι, το χρυσό, το μπλε και το bronze και όλα τα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ!

Το concept ολοκληρώνεται με ένα πολύ όμορφο κουτί για την παραλαβή των σανδαλιών ή της τσάντας.

Το όνομα του brand προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη “εὐφορία”. Πρόκειται για μια συναισθηματική κατάσταση ευημερίας, ευτυχίας και ευχαρίστησης.
Η εμπνεύστριά του και σχεδιάστρια Άντζυ Σακελλαροπούλου (Μ.Α Interior Architectural Design), ξεκίνησε τη σχεδίαση αξεσουάρ ως τρόπο αναζήτησης προσωπικής ευφορίας και ικανοποίησης.
Τα σανδάλια και οι τσάντες απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που ζουν έναν έντονο, πολυάσχολο τρόπο ζωής και ψάχνουν να βρουν μικρές λεπτομέρειες στην καθημερινότητά τους που θα τους κάνουν να νιώσουν
“ευφορία”!


Coming soon από το “The Euphoria Concept” | Sneak Peek
Στα μελλοντικά σχέδια του brand είναι η δημιουργία ολοκληρωμένου e-shop. Η συλλογή για την Άνοιξη/Kαλοκαίρι 2019 θα περιλαμβάνει και παιδική σειρά για τις μικρές fashionistas!

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 0030 6977088573

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο www.theuphoriaconcept.com και φυσικά στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!