ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Kondessa.com στο The Pop Up Project “Τake me to the Beach!”

Η Kondessa.com είναι ένα ελληνικό e-shοp που εδώ και 1,5 χρόνο, ταξιδεύοντας στον κόσμο, σας φέρνει πιο κοντά – πολύ επιλεκτικά – στα fashion brands τα οποία αξίζει να έχουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας.
Αυτό το καλοκαίρι, στην συλλογή μας εκτός από τα ήδη αγαπημένα σας ελληνικά brands, θα χετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα brands από την Δανία μέχρι και το μακρινό Los Angeles. Καθε κομμάτι έχει στόχο να δώσει άλλον αέρα στις εμφανίσεις σας και να σας κάνει να ξεχωρίσετε αφού τα βρίσκετε αποκλειστικά και μόνο στο Kondessa.com.


Φορέματα, παντελόνες, jumpsuits, denim και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στις σελίδες του eshop και να τα κάνετε δικά σας. Την τελική πινελιά στο στιλ σας, θα δώσει άψογα και η συλλογή μας από δερμάτινες τσάντες, παπούτσια και χειροποίητα κοσμήματα ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.


Αυτή την μοναδική online shopping εμπειρία, ολοκληρώνουν η άμεση παράδοση σε μια εξαιρετικά κομψή συσκευασία όπως ακριβώς αρμόζει σε μία Kondessa!

Facebook: @kondessacom
Instagram: @kondessa_com

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!