ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Τελευταίο Reunion της Κατερίνας Μπέη!

Μέσα σε μια χαρούμενη, φιλική όσο και πολύ ενδιαφέρουσα με χιούμορ ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου Το τελευταίο reunion της Κατερίνας Μπέη που μόλις κυκλοφόρησε από την Key Books.
Στον κατάμεστο υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου, η Κατερίνα Μπέη παρέα με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου και τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κατρίνα Τσάνταλη, με χιούμορ και αμεσότητα, αναφέρθηκε στο Τελευταίο reunion, όπου οι ηρωίδες τριών προηγούμενων βιβλίων της, συναντιούνται σε ένα reunion κι έναν σκληρό απολογισμό, που τις φέρνει αντιμέτωπες με την πραγματική αλλά και την πλασματική εικόνα τους, σε μια σύγκρουση με τον εαυτό τους και τους άλλους.

Τόνια Σωτηροπούλου, Κατερίνα Μπέη, Κατρίνα Τσάνταλη

Ο χρόνος που περνάει, τα όνειρα και οι προσδοκίες, ο φόβος για το αύριο, ο έρωτας και η αγάπη, η αλλαγή στο σώμα και τη ψυχή… όλα περνούν γλυκά αλλά και απροσδόκητα από τις σελίδες του βιβλίου.

Κατερίνα Μπέη, Μαρία Μπακοδήμου

«Μέσα από τις σελίδες του περνούν οι έρωτες, οι ανησυχίες, οι μύχιες σκέψεις κάποιων γυναικών που πιθανόν να είμαστε κι εμείς» προσέθεσε η Κατρίνα Τσάνταλη, υπογραμμίζοντας την ευθύβολη γραφής της Κατερίνας Μπέη.

Νίκος Περάκης, Κατερίνα Μπέη, Πέτρος Τατσόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Κατρίνα Τσάνταλη

Περισσότερο συναισθηματική ως στενή φίλη της Κατερίνας Μπέη, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε ότι Το τελευταίο reunion είναι το αγαπημένο της, από όλα τα βιβλία της συγγραφέως και μίλησε για την στενή σχέση της φίλης της με τη συγγραφή και πως αυτή αλλάζει μέσα στο χρόνο.

Κάτια Δέδε, Κατερίνα Μπέη, Φιόνα Γεωργιάδη

Κώστας Σπυρόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου

Πέτρος Τατσόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου, Ελένη Νικολαϊδου

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

error: Content is protected !!