ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το συγκλονιστικό ταξίδι στον μυστικιστικό κόσμο της SARISTI!

Με ένα exclusive interactive event πραγματοποιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα του ελληνικού luxury herbal tea brand SARISTI, στο εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο που δεσπόζει από τις αρχές του 20ου αιώνα στo νούμερο 299 της Λ. Κηφισίας, στην Κηφισιά. Το πολυτελές label αφεψημάτων από εκλεκτά βιολογικά βότανα, που δημιουργήθηκε από την Αρίστη Σάρρα και φιλοξενείται ήδη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσκάλεσε φίλους, συνεργάτες κι εκπροσώπους των Μέσων, σε μια βιωματική εμπειρία υψηλής arty αισθητικής με στόχο να τους μυήσει στη φιλοσοφία του “Botany of Harmony” και να απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις τα πέντε blends της πρώτης συλλογής τσαγιών Cuore e Mente. Ειδικά για τη βραδιά, ο ιστορικός πύργος της Κηφισιάς, φωταγωγήθηκε αριστοτεχνικά από την Pro Events και μεταμορφώθηκε σε αληθινή γκαλερί τέχνης φιλοξενώντας ένα creative concept με εμφανή εικαστικά στοιχεία που επιμελήθηκε προσωπικά η δημιουργός του brand Αρίστη Σάρρα.

Follow me…

Το διαδραστικό ταξίδι των καλεσμένων στον μυστικιστικό κόσμο της SARISTI ξεκίνησε από την κεντρική σάλα υποδοχής του κτιρίου, στην οποία προβαλλόταν η εντυπωσιακή καμπάνια του brand, και κορυφώθηκε σε πέντε θεματικές αίθουσες, όπου το artistic curation αντιστοιχούσε σε κάθε ένα από τα πέντε μείγματα της συλλογής Cuore e Mente, με έμπνευση τόσο από τα χρώματα και τα σύμβολα των βραβευμένων συσκευασιών όσο και από τα συστατικά του κάθε blend.

Το δωμάτιο του Hangover Blend

Αρίστη Σάρρα

Το δωμάτιο του Vitality Blend

Έτσι οι λάτρεις του τσαγιού είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε πέντε μαγικά δωμάτια και να αφεθούν σε ήχους, αποχρώσεις και πρωτότυπα visual στοιχεία, ανακαλύπτοντας το κάθε βότανο και τις θεραπευτικές του ιδιότητες ξεχωριστά. Στο επίκεντρο κάθε αίθουσας δέσποζαν τα βότανα και οι πρώτες ύλες των blends στη φυσική τους μορφή, ενώ στο τέλος της περιήγησης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τις gourmet προτάσεις που ήταν εμπνευσμένες από τα υλικά και το mood board του κάθε τσαγιού, καθώς και signature cocktails με την επιμέλεια της Bar Etc.

Λεπτομέρεια από το δωμάτιο του Love Blend

Μαριέττα Δροσοπούλου

Ηλίας Σάρρας, Ευγενία Δασκαλοπούλου, Αρίστη Σάρρα, Γιάννης Σάρρας

Δήμητρα Λαζαράτου, Νίκη Θωμοπούλου-Μαρακάκη

Στέλιος Κουδουνάρης

Angelika Dusk, Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου

Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Γιάννης Σάρρας

Αρίστη Σάρρα, Φαίη Μπέη, Δήμητρα Λαζαράτου

Anna Mavridis-Skoog, Βασιλική Καρανζογιάννη, Ελένη Στασινοπούλου, Ευφροσύνη Πολυζώη

Δημήτρης Αργυρόπουλος, Νίκος Κούλης

Τίνα Δασκαλαντωνάκη, Τιτίνα Πατέρα

Ηλέκτρα Καλούδη, Ναταλία Αρσενικού, Δώρα Κατσικογιάννη

Γεωργία Παντελέ, Ίρις Λεονταρίτη

Μαριτίνα Χαλβατζή

Ναυσικά Λαλιώτη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!