ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το πιο ακριβό δώρο που σας έχουμε κάνει ποτέ: Κερδίστε τώρα 200 Θεραπείες με υαλουρονικό και κολλαγόνο των 200 ευρώ!

ΟΚ! Οι καλοί τρόποι θέλουν να μην αναφερόμαστε ποτέ στην τιμή του δώρου που κάνουμε αλλά sorry guys, είμαι πολύ υπερήφανη που το κατάφερα αυτό για εσάς! Γιατί δεν πρόκειται για πέντε, δέκα ή είκοσι Θεραπείες των Vivify, αλλά Διακόσιες! Των 200 ευρώ έκαστη..
Γιατί πρόκειται για μία ακριβή θεραπεία, η καλύτερη που διαθέτουν τα Vivify Beauty Labs right now, μία θεραπεία που πρώτα την δοκίμασα εγώ, ενθουσιάστηκα, στην συνέχεια την ζήτησα για εσάς και η απάντηση τους ήταν άμεση και αφοπλιστική “ Για τις αναγνώστριες του Fay’s Control τα καλύτερα! Μόνο για 200 (!!!) αναγνώστριες του αγαπημένου μας blog, χαρίζουμε την “Gold”, θεραπεία ενίσχυσης της βιοενέργειας του κυττάρου και βαθιάς κυτταρικής αναδόμησης!”

Το μόνο που ζήτησα από το εξειδικευμένο προσωπικό του Vivify είναι να μπορώ να κυκλοφορώ όλη μέρα χωρίς ίχνος maquillage. Και μου πρότειναν την συγκεκριμένη θεραπεία. Και 200 (!!!) για εσάς!!!

Πήγα για να κάνω ένα botox που έχω να κάνω έναν χρόνο ακριβώς, και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των Vivify Beauty Labs μου είπε πως δεν χρειάζομαι, ενώ μου αντιπρότεινε την συγκεκριμένη θεραπεία. Μία για εμένα και 200 για εσάς! Είναι να μην τους λατρεύω?

Θεραπεία ενίσχυσης της βιοενέργειας του κυττάρου και βαθιάς κυτταρικής αναδόμησης. Aντιοξειδωτικά, πεπτίδια και φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται με θαλάσσιο κολλαγόνο και βιοτεχνολογικά ένζυμα με κερατινάση, που έχουν αντιοξειδωτική δράση και αναπλαστικές ιδιότητες. Παρέχει ισχυρή ενυδάτωση και τόνωση, ενισχύοντας παράλληλα το δέρμα από την απώλεια υγρασίας ενώ καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Οργανική κυτταρίνη από θαλάσσια άλγη, η οποία αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμά τις ρυτίδες, επιβραδύνει την καταστροφή του κολλαγόνου, αφήνει το δέρμα απαλό. Επιδερμίδα ορατά βελτιωμένη γεμάτη λάμψη και φρεσκάδα.

Spread the news!

Spread the news!

Το δώρο των Vivify μόνο για τις αναγνώστριες του Fay’s Control: Κερδίστε την χρυσή μάσκα που περιέχει υαλουρονικό και κολλαγόνο, με τις πιο αποτελεσματικές αντιρυτιδικές και αναπλαστικές ιδιότητες!

Αν και έχουμε περάσει κατά πολύ τους 200 πρώτους αναγνώστες που έκαναν like την σελίδα μας, spread the news και αφήστε όλα τα άλλα πάνω μου… Τα αποτελέσματα των νικητών θα ανακοινωθούν σύντομα, και θα σας ενθουσιάσουν!!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι:

Να κάνετε “tag” τρεις φίλες σας!
Να κάνετε “like” στην σελίδα μας εδώ
Να κάνετε “share” τον διαγωνισμό μας

Αν κάνετε τα 3 παραπάνω steps το όνομα σας θα μπει αυτόματα στην κλήρωση μας!

Καλή επιτυχία, stay tuned… 🙂

error: Content is protected !!