ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το μεγαλύτερο δώρο που σας έκανε ποτέ το Fay's Control: Οι 200 πρώτοι αναγνώστες μας θα κερδίσετε την πιο luxury Θεραπεία βαθιάς αναδόμησης, στα Vivify!

Το ξέρετε τόσα χρόνια πια. Αν δοκιμάσω κάτι και ενθουσιαστώ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ζητήσω και για εσάς. Με την πρώτη χαρά κιόλας, είτε πρόκειται για τσάντα, είτε για κόσμημα, για ένα καλλυντικό ή ένα ταξίδι, από την πρώτη στιγμή που θα μου κάνει “κλικ”, το μόνο που σκέφτομαι -εννοείται- είναι πως και πόσα να ζητήσω για εσάς… 🙂
Που να φανταστώ όταν έμπαινα προχθές στο Vivify Κηφισιάς για να απολαύσω την πιο luxury θεραπεία right know, την “Gold” θεραπεία ενίσχυσης της βιοενέργειας του κυττάρου και βαθιάς κυτταρικής αναδόμησης, πως μία ώρα αργότερα θα έφευγα με επιδερμίδα μωρού και …200 (!!!) Θεραπείες Hydrogel Lobe για εσάς! Ναι, για διακόσιους αναγνώστες του Fay’s Control!!!

Στα Vivify με αγαπάνε και μου το δείχνουν all the time! Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αγαπάνε το Fay's Control και τις αναγνώστριες του!!!

Στα Vivify με αγαπάνε και μου το δείχνουν all the time! Το πιο σημαντικό όμως είναι πως αγαπάνε το Fay’s Control και τις αναγνώστριες του!!!

Το δώρο των Vivify μόνο για τις αναγνώστριες του Fay’s Control: Κερδίστε την χρυσή μάσκα που περιέχει υαλουρονικό και κολλαγόνο, με τις πιο αποτελεσματικές αντιρυτιδικές και αναπλαστικές ιδιότητες!

Το μόνο που ζήτησα από το εξειδικευμένο προσωπικό του Vivify είναι να μπορώ να κυκλοφορώ όλη μέρα χωρίς ίχνος maquillage. Και μου πρότειναν την συγκεκριμένη θεραπεία. Και 200 (!!!) για εσάς!!!

Το μόνο που ζήτησα από το εξειδικευμένο προσωπικό του Vivify είναι να μπορώ να κυκλοφορώ όλη μέρα χωρίς ίχνος maquillage. Και μου πρότειναν την συγκεκριμένη θεραπεία. Και 200 (!!!) για εσάς!!!

Θεραπεία ενίσχυσης της βιοενέργειας του κυττάρου και βαθιάς κυτταρικής αναδόμησης.
Aντιοξειδωτικά, πεπτίδια και φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται με θαλάσσιο κολλαγόνο και βιοτεχνολογικά ένζυμα με κερατινάση, που έχουν αντιοξειδωτική δράση και αναπλαστικές ιδιότητες.
Παρέχει ισχυρή ενυδάτωση και τόνωση, ενισχύοντας παράλληλα το δέρμα από την απώλεια υγρασίας ενώ καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

Gold finger!!!

Gold finger!!!

Ενυδατώνει , δροσίζει , ξεκουράζει και τονώνει.
Με τη βοήθεια της energy beauty bar ενισχύουμε τη μικρομοριακή ενέργεια των μιτοχονδρίων και αναδομούμε τα κύτταρα του δέρματος.

Hahaha!!!! Μπορεί εγώ να μην έχω κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθώ έτσι αν είναι να κερδίσω 200 Θεπαπείες για εσάς, όμως η αλήθεια είναι πως νοιώθω την υπέρτατη πολυτέλεια! Παρέχει ισχυρή ενυδάτωση και τόνωση, ενισχύοντας παράλληλα το δέρμα από την απώλεια υγρασίας ενώ καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ενυδατώνει , δροσίζει , ξεκουράζει και τονώνει...

Hahaha!!!! Μπορεί εγώ να μην έχω κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθώ έτσι αν είναι να κερδίσω 200 Θεραπείες για εσάς, όμως η αλήθεια είναι πως νοιώθω την υπέρτατη πολυτέλεια! Η μάσκα αυτή μου παρέχει ισχυρή ενυδάτωση και τόνωση, ενισχύοντας παράλληλα το δέρμα μου από την απώλεια υγρασίας ενώ καταπολεμά τα ορατά σημάδια της γήρανσης.
Ενυδατώνει , δροσίζει , ξεκουράζει και τονώνει…

Οργανική κυτταρίνη από θαλάσσια άλγη, η οποία αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμά τις ρυτίδες, επιβραδύνει την καταστροφή του κολλαγόνου, αφήνει το δέρμα απαλό. Επιδερμίδα ορατά βελτιωμένη γεμάτη λάμψη και φρεσκάδα.

dia5

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι:

Να κάνετε “tag” τρεις φίλες σας!
Να κάνετε “like” στην σελίδα μας εδώ
Να κάνετε “share” τον διαγωνισμό μας

Οι 200 πρώτοι που θα κάνετε τα τρία παραπάνω steps θα κερδίσετε αυτόματα την πιο luxury θεραπεία για την επιδερμίδα σας, σε ένα από τα beauty labs της Vivify!

Καλή επιτυχία αγαπημένες, θα σας κρατήσω ενήμερες για τα αποτελέσματα της κλήρωσης μας!

Spread the news!!!

error: Content is protected !!