ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To “Noir” του Tom Ford είναι δικό σας! Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε καθημερινή συντροφιά…

Στην τελευταία “μελέτη” που έκανα στα Google Analytics του Fay’s Control -με την βοήθεια “ειδικού αναλυτή” μιας και οι στατιστικές τέτοιου είδους μπήκαν μόλις τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μου και δεν είναι το δυνατό μου σημείο- εκτός όλων των άλλων ευχάριστων εκπλήξεων που μου μαρτύρησαν, έδειξαν πως το μισό ακριβώς αναγνωστικό κοινό αυτού του blog είναι εκπρόσωποι του αντρικού φύλου!

Μπα…Αποκλείεται…Δεν ξέρει τι της γίνεται της Google…Οι πρώτες σκέψεις μου…
Επειδή όμως -κατά τον ειδικό αναλυτή- ξέρει πάρα πολύ καλά τι της γίνεται της Google, και επειδή πράγματι, ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ένα Γυναικείο blog, ούτε όταν γράφω σκέφτομαι ένα καθαρά Γυναικείο κοινό, αυτή η “ανάγνωση” της Google με γέμισε από χαρά.
Από χαρά και από πεποίθηση πως λίγο πολύ άντρες-γυναίκες, όταν στο τέλος της ημέρας επιστρέφουμε κουρασμένοι στο σπίτι και παίρνουμε το ipad να ξεχαστούμε, ίσως και να ξεφύγουμε για λίγο, όλοι τα ίδια θέλουμε να χαζέψουμε, να διαβάσουμε, να ταξιδέψουμε, να ενημερωθούμε. Αρκεί να μην μας προσβάλει η αισθητική, κακοποιημένη ήδη από όλα όσα αντιμετωπίσαμε μέσα στην ημέρα…

Για κάποιον “ανόητο” λόγο λοιπόν, επί δύο χρόνια που είναι “στον αέρα” το Fay’s Control, όλα τα δωράκια που επιλέγουμε για εσάς, είναι καθαρά γυναικεία…Sorry guys!

Και ζητώ “συγγνώμη” για αυτό, με το να προσφέρουμε το πιο “sexy” ανδρικό άρωμα του κόσμου, το “Noir” του Tom Ford σε δύο αναγνώστες μας.
Η ενθουσιώδης συμμετοχή των οποίων επιβεβαίωσε το “αλάνθαστο” Google Analytics!

tom_ford_hero_121012

Οι αναγνώστες του Fay’s Control που κληρώθηκαν και κέρδισαν το “Noir” του Tom Ford είναι:

1. ΜΑΝΘΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Θα επικοινωνήσω μέσω email και θα φροντίσω προσωπικά να έχετε το άρωμα σας όσο πιο σύντομα γίνεται!

Σας ευχαριστώ για την γοητευτική σας παρέα,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!