ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το NΕΣΤ του ξενοδοχείου The Alex άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Καστέλλας

Το εστιατόριο NΕΣΤ, στην οροφή του νέου ξενοδοχείου στην Καστέλλα, The Alex by Santikos Collection, είναι έτοιμο να ταξιδέψει τους επισκέπτες του τόσο με την απερίγραπτη θέα του όσο και με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις του, αφού αποτελεί από μόνο του έναν καλό λόγο να επισκεφθεί κανείς την περιοχή.
Το μοντέρνο The Alex σηματοδοτεί την διεύρυνση της οικογένειας των Santikos Collection, ενώ φέρνει νέο αέρα στο λόφο της Καστέλλας. Το φρέσκο αυτό εγχείρημα δε θα μπορούσε να μη συνοδευτεί από τη δημιουργία ενός εξίσου πρωτότυπου εστιατορίου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το όνομα του ΝΕΣΤ (=φωλιά), καθώς η πανοραμική θέα 360ᵒ από την Ακρόπολη ως την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα πιάτα του Σεφ Γιώργου Μπάκα, προσφέρουν στον επισκέπτη την εμπειρία που ήδη από το logo του υπόσχεται: Greek Comfort Food.


Η υπογραφή των πιάτων από τον σεφ του εστιατορίου εγγυάται ένα γευστικό ταξίδι καθώς με την πολυετή εμπειρία ως private chef και σημαντικές συνεργασίες όπως με τον διάσημο σεφ Gordon Ramsay, φέρνει στο ΝΕΣΤ επιρροές από Λονδίνο, Μαδρίτη και Ταϊλάνδη. Φτιάχνει ένα μενού με άρωμα Μεσογείου, το…πασπαλίζει με ασιατικά tips και βάζει σε πρώτο πλάνο την ελαφριά και υγιεινή κουζίνα. Όλα τα πιάτα του χρησιμοποιούν φρέσκες πρώτες ύλες, γι’ αυτό το μενού αναμένεται να ανανεώνεται με βάση τα υλικά της κάθε εποχής.

Ekmek with mastiha and pistachio

Σύμφωνα με τον Σεφ, o επισκέπτης του ΝΕΣΤ δεν γίνεται να μην δοκιμάσει τη Σαλάτα με Κέιλ, τον Τόνο Ταρτάρ, τα Γιουβαρλάκια με θαλασσινά και το Ριζότο γεμιστά.
Η φιλοσοφία του ΝΕΣΤ, πλήρως εναρμονισμένη με αυτή του The Alex, είναι μοντέρνα, μινιμαλιστική και φρέσκια. Η οροφή στη Λεωφόρο Αλ. Παπαναστασίου 109 φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος γαστρονομικός προορισμός του Πειραιά – και θα δουλέψει σκληρά για να το πετύχει!

error: Content is protected !!