ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Love Play Laugh στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Love γιατί η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα που μας ενώνει, Play γιατί μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν τον εαυτό τους και τους ανθρώπους γύρω τους και εξερευνούν το περιβάλλον τους, Laugh γιατί το γέλιο είναι ο πιο τρυφερός κώδικας επικοινωνίας.

Με έμπνευση τις τρεις λέξεις κλειδιά που αποτελούν το DNA της οικογένειας το LOVE PLAY LAUGH είναι μια ξεχωριστή online παιδική μπουτίκ.

Όλα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε μόνες μας όλες εκείνες τις μικρές παραμυθένιες λεπτομέρειες που θα στόλιζαν τα δωμάτια των παιδιών μας. Η αγάπη μας για δημιουργία και οι παρότρυνση των “μαμαδo-φιλενάδων” μας που ήθελαν κι εκείνες να έχουν κάποιο από τα handmade πράγματα που φτιάχναμε, αλλά και η επιθυμία για ένα διακοσμημένο δωμάτιο όπως εκείνα τα παραμυθένια που χαζεύουμε στο pinterest και τα περιοδικά, μας οδήγησε στη γέννηση της loveplaylaugh.

Μια ηλεκτρονική παιδική μπουτίκ με είδη διακόσμησης…και όχι μόνο που τώρα πια με ένα κλικ κάθε μαμά μπορεί να διαλέξει μόνο τα πιο πρωτότυπα είδη για τη διακόσμηση του παιδικού δωμάτιου, το παιχνίδι, το φαγητό αλλά και για να κάνει τα πιο ξεχωριστά δώρα. Στο e-shop μας εκτός από τις handmade δημιουργίες του brand loveplaylaugh φιλοξενούνται και εταιρείες με μοναδικα προϊόντα από όλο τον κόσμο για τους μικρούς μας θησαυρούς. Κι επειδή…οι ιδέες δεν σταματάνε ποτέ, κάθε σεζόν θα βρίσκετε από εμάς limited edition προτάσεις!

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!