ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Love & Light στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”

Με έμφαση στην άνεση και τα μαλακά υφάσματα που πρέπει να χαρακτηρίζουν το παιδικό ρούχο, τα Love & Light έρχονται να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Η εταιρία, που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, αποτελεί προϊόν της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Ήρας Κατσαντώνη και της Βεατρίκης Αρώνες.

Χάρη στο δυναμικό background της στα C de C, της γνωστής Γαλλίδας σχεδιάστριας Cordelia de Castellane που πλέον σχεδιάζει για την Baby Dior, η Ήρα Κατσαντώνη έχει οπλιστεί με αστείρευτη δημιουργικότητα, αγάπη αλλά και γνώση για την παιδική ένδυση. Σαν αποτέλεσμα, οι συλλογές που φιλοξενεί το Love & Light χαρακτηρίζονται από απαράμιλλο στυλ, εκλεπτυσμένη αισθητική και απαλά, υψηλής ποιότητας υφάσματα που ‘μιλούν’ στην καρδιά των παιδιών και αντανακλούν τη μοναδικότητα τους.

Τα 0-10 ρούχα της ολόφρεσκης συλλογής Love & Light ξεχωρίζουν με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και διακρίνονται για την ποικιλία σε σχέδια, ενώ προσφέρουν το affordable luxury που αναζητούν οι νέες μαμάδες.

Εκτός από τη συλλογή Love & Light, στο ομώνυμο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς δημιουργίες πολλών ανερχόμενων σχεδιαστών από το εξωτερικό, όπως τα πολύ γνωστά Lison Paris και τα Velveteen, ένα brand που έχει αγαπηθει ιδιαιτέρως από μεγάλους celebrities, όπως η κόρη της Beyonce.

Βρείτε τις παιχνιδιάρικες συλλογές των Love & Light στο Κολωνάκι (Ηροδότου 24) και στην Κηφισιά (Κασσαβέτη 19), καθώς και στο e-shop της εταιρίας .

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Take me to the Beach!”, το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!
Spread the news & Join us! xxx

error: Content is protected !!