Το ξενοδοχείο The Margi στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γέμισε για ακόμα μια φορά χαμόγελα και λαμπερές παρουσίες, καθώς υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο καθιερωμένο opening party του bar-restaurant Malabar, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή σεζόν στα νότια προάστια.
Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του εστιατορίου, γύρω από τη μαγευτική πισίνα που αποτελεί σήμα κατατεθέν –σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη-, και υπό τους ήχους lounge μουσικής, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις ανανεωμένες γαστρονομικές προτάσεις του βραβευμένου chef Παναγιώτη Γιακαλή, βασισμένες σε φρέσκες πρώτες ύλες από τη Margi Farm, καθώς και απολαυστικά signature cocktails.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis