ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Καλοκαίρι μυρίζει Ελλάδα!

«Το καλοκαίρι μυρίζει Ελλάδα» ονομάζεται η πολυαναμενόμενη συνεργασία της AtoZGreek με τη hellofrom που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο καινοτόμα ελληνικά brands ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρώτο lifestyle souvenir store στον κόσμο, στο hellofrom Thessaloniki, με ένα pop up που υμνεί το ελληνικό καλοκαίρι.
Η ελευθερία, το φως, η ανεμελιά, η απλότητα, και η αγνή παιδική διάθεση χρωματίζονται με τη γνώριμη αισθητική και δημιουργικότητα του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, χτίζοντας μια στιλιστική γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων και της σύγχρονης αφαιρετικής κουλτούρας του less is more.


Οι βόλτες στα περιβόλια, η μεσημεριανή ανάπαυση κάτω από τη γέρικη μουριά, η αλμυρή δροσιά της θάλασσας, η ανεμελιά που τρέχει στα ριγωτά μονοπάτια των Κυκλάδων, ζωντανεύουν ξανά και το ελληνικό καλοκαίρι υφαίνει με τη δωρικότητά του τον καλύτερο εαυτό μας.
Οι επισκέπτες του pop up θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο μία αξέχαστη εμπειρία καλοσωρίσματος και fine shopping, αλλά και άκρως καλοκαιρινές τιμές -20%. Το hellofrom Thessaloniki αναμένεται να γίνει το σημείο συνάντησης των fans της AtoZGreek και όχι μόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στην προβολή της ελληνικής δημιουργικότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

It’s chic to be Greek!

error: Content is protected !!