Το Island της  Αθηναϊκής Ριβιέρας, κορυφαίο πλέον στον παγκόσμιο χάρτη!

03/05/2022 • GO, IT'S CHIC TO BE GREEK

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μοναδικό. Αφήνοντας πίσω την πανδημία τουλάχιστον στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, το Island είναι  έτοιμο να υποδεχθεί  λαμπερά διεθνή ονόματα, μεγάλους DJs και events που θα αφήσουν εποχή. Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί προορισμό και αυτό που το κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα club – restaurant παγκοσμίως είναι το υψηλό επίπεδο στην κουζίνα του, στα cocktail και στην εξυπηρέτηση.

Με κυρίαρχο το ελληνικό στυλ στην αρχιτεκτονική, αλλά και με αισθητές αλλαγές στην διακόσμηση και το ύφος του τη φετινή χρονιά, καθιερώνει τα trends όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Πίσω από τη κουζίνα βρίσκεται ο πολυβραβευμένος executive chef Νίκος Σκλήρας με νέα δημιουργικά Μεσογειακά πιάτα. Υπό την διεύθυνση της κουζίνας του Νίκου Σκλήρα, το “αδελφό” εστιατόριο Athénée κατόρθωσε να μπει στα προτεινόμενα εστιατόρια του Michelin Guide κάτι που αποτελεί κορυφαία διάκριση στην γαστρονομία. Ωστόσο στο Island μπορεί να απολαύσει κανείς εξαιρετικό sushi στο “sushi corner”  του οποίου ηγείται ο μοναδικός Joel Aracan. Το εξώφυλλο του μενού του εστιατορίου είναι φιλοτεχνημένο από τον βραβευμένο με Όσκαρ εικαστικό Βασίλη Φωτόπουλο. Οι βραδιές φέτος είναι σκηνοθετημένες σε διαφορετικά θεματικά πάρτι. Οι Τρίτες είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία με ένα μοναδικό live από την Rosanna Mailan. Οι Τετάρτες με το “Imani” μας ταξιδεύουν στην Ανατολή, με ethnic πιάτα, ποικιλία γεύσεων nargile και live μουσική με τους Constantin Nasiri & the band. Το “Infinity” κάθε Πέμπτη φιλοξενεί μεγάλους διεθνείς και Έλληνες DJs της melodic techno σκηνής σε ένα set up που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα club του εξωτερικού. Ame, Trikk, Denis Horvat, Jimi Jules, Lehar είναι κάποιοι από τους DJs που θα φιλοξενηθούν φέτος στα decks το Island. Οι Κυριακές με το ανανεωμένο απογευματινό πάρτι “Jafari” που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός – φιλοξενεί και φέτος μεγάλα ονόματα της techno – spiritual house μουσικής σκηνής όπως Who Made Who, Agents Of Time και Bedouin.

Το Island με μοναδικό line up βασισμένο στους πιο ποιοτικούς καλλιτέχνες- DJs της διεθνούς σκηνής καθιερώνεται σαν ένας κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως. Η νέα εποχή του Island είναι εδώ, σε έναν χώρο ανανεωμένο, γεμάτο αισιοδοξία και χαμόγελα και θα την απολαύσουμε όλοι μαζί! Στο νησί της της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Με την υποστήριξη της Σπανός A.E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons