Grand Tour of Greece: Η Mia Papa οργανώνει τις διακοπές σου με πρώτη στάση τη Κέα!

05/05/2022 • IT'S CHIC TO BE GREEK, PEOPLE

Αυτό το καλοκαίρι, η σχεδιάστρια Μία Παπαευθυμίου-Milcic ιδρύτρια και creative director του brand MIA PAPA, εμπνέεται από το ατελείωτο φωτεινό ελληνικό καλοκαίρι και ακολουθεί μια διαφορετική και καινοτόμα προσέγγιση, σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής σεζόν: οργανώνει διακοπές με το MIA PAPA: Grand Tour of Greece.

“Ο οίκος MIA PAPA δε σχετίζεται απαραίτητα με εποχές, αλλά με το Joie de Vivre, τη χαρά της ζωής, τη μαγεία και το χαμόγελο που σου χαρίζει όταν κοιτάει ή φοράει κανείς τις μοναδικές δημιουργίες του brand’’ αναφέρει η creative director και συνεχίζει λέγοντας: “…επομένως η ιδέα να οργανώσουμε το Grand Tour of Greece, με πρώτη εμφάνιση στο πανέμορφο νησί της Κέας, σε συνεργασία με το μοναδικό Aigis Boutique Hotel & Aigis Philosophy Concept, έρχεται στο τέλειο timing, καθώς οι διακοπές, το πάρτι και η απόλαυση της ζωής, μας έχουν λείψει πολύ και είναι τόσο σημαντικά στην post-pandemic εποχή’’.

Η πρώτη στάση του Grand Tour, αρχίζει στο Βουρκάρι της Κέας, με ένα άκρως multi-disciplinary event, με θέμα ‘can you hear the art, can you see the music’, που συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο τη μουσική, το σύγχρονο χορό, την τέχνη και τη μόδα, κατά τη διάρκεια ενός μαγικού τριημέρου όπου η αίσθηση της dolce vita, μαζί με το MIA PAPA στυλ, τη θάλασσα και τον αέρα του νησιού, δημιουργούν μία ασυναγώνιστα ακαταμάχητη εμπειρία.

Το ξεχωριστό αυτό event αρχίζει την Παρασκευή, 20 Μαΐου, στο νέο παιδί του Aigis Boutique Hotel, το Aigis Philosophy Concept. Ο ιδιαίτερος εκθεσιακός χώρος, στη μαρίνα του Βουρκαρίου, στεγάζεται σε ένα πέτρινο κτίριο 100 χρόνων, φέρνοντας κοντά στην παράδοση και την ιστορία του τόπου, το μοντέρνο, το σύγχρονο και το πρωτοποριακό. Το Aigis Philosophy Concept, που θα παραμένει ανοιχτό όλο το τριήμερο, θα παρουσιάσει το βράδυ της Παρασκευής, ένα πολυθεματικό θέαμα, παντρεύοντας την αέρινη υφή του μεταξωτού σχεδιαστικού ρούχου με μαγικές μελωδίες αρμονικού αυτοσχεδιασμού, αφήνοντας τους νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος, να παρασυρθούν από την έμπνευση της στιγμής, παρασύροντας και όλους τους παρευρισκόμενους να ταξιδέψουν με την ψυχή και το πνεύμα, ακούγοντας την τέχνη και βλέποντας τη μουσική, σε ένα μαγικό κόσμο. Στον MIA PAPA κόσμο.

Το Σαββατο 21 Μαΐου, η μέρα ξεκινάει στο Aigis Boutique Hotel με πρωινή γιόγκα και μασάζ ευεξίας-χαλάρωσης, για να καταλήξει το βράδυ σε αποκλειστικές μουσικές κλασικές συνθέσεις, όπως το καλοκαίρι του Vivaldi, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην επίδειξη του MIA PAPA στην 30ή Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, μαζί με σύγχρονο χορό από νέους χορευτές, φορώντας MIA PAPA δημιουργίες από το χαρακτηριστικό ελληνικό οργανικό μετάξι Σουφλίου, με την πολυτελή και αέρινη υφή.

Η μοναδική αισθητική του Aigis Boutique Hotel με την ειδυλλιακή θέα πάνω από τον κόλπο του Βουρκαρίου, σε συνδυασμό με δροσιστικά signature κοκτέιλ, αποτελεί το απόλυτο μέρος για να δει καείς τη δύση του ήλιου, απολαμβάνοντας μία απόλυτα αρμονική, θηλυκή και στιλιστική MIA PAPA εμπειρία.

Στη boutique του Aigis θα διατίθενται επιλεγμένα κομμάτια από τις MIA PAPA συλλογές, δημιουργώντας παράλληλα μια ολοκληρωμένη αισθητική βασισμένη στο αλφάβητο της απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ποιότητας της πρώτης ύλης και την προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μοντέρνα αλλά και διαχρονικά κομμάτια που διευρύνουν το λεξιλόγιο της αισθησιακής και εκλεπτυσμένης κομψότητας του MIA PAPA.
Το Grand Tour of Greece θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι του 2022, σε διάφορα ιδιαίτερα σημεία της χώρας σε συνεργασία με μοναδικά ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons