ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Fay’s Control προτείνει: Μικρά όμορφα πράγματα – συμβουλές περί αγάπης και ζωής, από τη συγγραφέα του bestseller Άγρια!

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη: ο σύντροφός σου σε απατά, χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου, δεν μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Άλλες φορές, πάλι, η ζωή είναι όμορφη: κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, προσλαμβάνεσαι στη δουλειά των ονείρων σου, βρίσκεις το κουράγιο να γράψεις το πρώτο μυθιστόρημά σου.

Ανάλογες ιστορίες έμπνευσης, θάρρους, αλλά και αγάπης μοιράστηκαν με τη συγγραφέα των best sellers Cheryl Strayed οι αναγνώστες της διαδικτυακής της στήλης «Dear Sugar». Το βιβλίο Μικρά όμορφα πράγματα (Key Books) αποτελεί μια απολαυστική συλλογή επιστολών που θα μπορούσε να είχε γράψει ο καθένας μας, στις οποίες η Strayed απαντά με αισιοδοξία και τρυφερότητα.

Πλούσιο σε χιούμορ, διορατικότητα και απόλυτη ειλικρίνεια, αυτό το «σοφό και συμπονετικό» βιβλίο, όπως το αποκάλεσαν οι New York Times, είναι ένα βάλσαμο για όλα όσα μάς φέρνει η ζωή.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Η Strayed είναι εξαιρετική μέντορας, αλλά και μια φίλη που σε αποδέχεται ακριβώς όπως είσαι». Publishers Weekly

«Κάθε κεφάλαιο είναι γραμμένο με αγάπη και γενναιοδωρία για τον συνάνθρωπο». Time Magazine

«Η Strayed αποδεικνύει ότι είναι μια οξυδερκής αυτοδίδακτη ψυχολόγος, καθώς και μια συμπονετική, στοχαστική αλλά ενίοτε και σκληρή σύμβουλος». The Wall Street Journal

«Τα Μικρά όμορφα πράγματα χρησιμεύουν ως οδηγός για όποιον έχει χαθεί, αλλά και για όσους απλώς νομίζουν ότι μπορεί να έχουν χαθεί». San Francisco Chronicle

«Ένα συναρπαστικό μείγμα απομνημονευμάτων και αυτοβοήθειας. Η Strayed είναι μια εξαιρετική αφηγήτρια ιστοριών και η γραφή της προσφέρει αναζωογονητική ενσυναίσθηση». The Washington Post

«Μια αναγνωστική εμπειρία που θα σας κάνει σοφότερους… Συγκινητικό… Συμπονετικό». Oprah.com

Cheryl Strayed

It’s good to know: Η Cheryl Strayed είναι η συγγραφέας του bestseller Άγρια (Key Books), το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από τρία εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο, όπου προτάθηκε για Όσκαρ. Έχει γράψει επίσης το βιβλίο Nα είσαι γενναία (Key Books), το οποίο συγκεντρώνει περισσότερα από εκατό εμπνευσμένα αποφθέγματά της, και το μυθιστόρημα Torch. Είναι δημιουργός των επιτυχημένων podcasts Sugar Calling και Dear Sugars. Τα Μικρά υπέροχα πράγματα διασκευάστηκαν για το θέατρο και το 2023 θα προβληθούν ως τηλεοπτική σειρά από το Hulu. Η Cheryl ζει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

error: Content is protected !!