ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Έλενα Βότση σχεδιάζει το Γούρι για το Thyateira Union!

Η «Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας» -γνωστή και ως «Thyateira Union»– είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη διακεκριμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια και δημιουργό κοσμημάτων, Έλενα Βότση. Με στόχο την υποστήριξη δράσεων στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας και ειδικότερα την παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένα άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις επισιτιστικές τους ανάγκες, ο Σύλλογος «Θυάτειρα» επιστράτευσε το ταλέντο της Έλενας Βότση για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής συλλογής κοσμημάτων τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη σίτιση άπορων ηλικιωμένων.

Καλωσορίζουμε την καινούργια χρονιά με το πρώτο κόσμημα της συλλογής, το Γούρι 2023, το οποίο σχεδίασε αφιλοκερδώς η Έλενα Βότση, και το μήνυμά του: “αγάπη, υγεία, χαρά, τύχη, πίστη, ελπίδα” ας ηχήσει στις καρδιές όλων.

Μιλώντας για τη συνεργασία του Συλλόγου «Θυάτειρα» με την Έλενα Βότση, η Μαρία Τσίφτη, Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής του Thyateira Union, είπε στο Fay’s Control: «Επιδιώξαμε μία συνεργασία με την Έλενα Βότση όχι μόνο επειδή είναι μία γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων αλλά και επειδή μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο πάθος για προσφορά και δημιουργία. Τα κοινά μας project όμως δε σταματούν εδώ καθώς ήδη σχεδιάζουμε τη δημιουργία μιας capsule collection η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Έλενας Βότση και το σύλλογο Θυάτειρα». Από την πλευρά της η Έλενα Βότση μας είπε: «Με χαρά αποδέχτηκα αυτή την πρόταση συνεργασίας, που στόχο έχει την προσφορά και την αλληλεγγύη, γιατί έτσι πιστεύω ότι μπορεί να έρθει αυτή η μικρή αλλαγή, που τόσο σημαντική είναι στη ζωή όλων μας».

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας θα γίνει κατά τη διάρκεια του Pre-Christmas Brunch που διοργανώνει η «Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας» στο εστιατόριο MFlavours του Athens Capital Hotel – MGallery Collection, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ. Το Pre-Christmas Brunch έχει και αυτό φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη διοργάνωση ενός Χριστουγεννιάτικου γεύματος αγάπης σε 150 τροφίμους γηροκομείων της Αττικής στο βραβευμένο εστιατόριο ΜΑΝΤΡΙ (βραβείο Καλύτερου Εστιατορίου της Ευρώπης για το έτος 2021) στην Άνω Γλυφάδα.

Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση που θα μας δώσει την ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη και να ανταλλάξουμε ευχές αγάπης και ελπίδας με φίλους και συνεργάτες.

Η διαθεσιμότητα θέσεων του χώρου δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μόνον 90 άτομα και ως εκ τούτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στο αντίτιμο των 70 ευρώ.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:
IBAN: GR4101720290005029099902376
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ
(SWIFT-BIC: PIRBGRAA), με την αιτιολογία:  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – BRUNCH και στη συνέχεια να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο ακόλουθο email administrativesupport@thyateiraunion.org

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη διοργάνωση ενός Χριστουγεννιάτικου γεύματος αγάπης σε 150 τροφίμους γηροκομείων της Αττικής, στο βραβευμένο ως το καλύτερο εστιατόριο της Ευρώπης, MANTRI, στην Άνω Γλυφάδα.
Το γεύμα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου κι ο Σύλλογός θα φροντίσει για τη μεταφορά των καλεσμένων από τα γηροκομεία στο χώρο του εστιατορίου με πούλμαν.

Είναι μία ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια γνήσια και αληθινή σύνδεση με τους ανθρώπους που περιμένουν την αγάπη μας αυτές τις γιορτές, σμιλεύοντας έναν μοναδικό δεσμό με την τρίτη ηλικία.

It’s good to know: «Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα. Βασικοί του στόχοι είναι η βοήθεια στον Συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.»

error: Content is protected !!