ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά το ετήσιο Gala του Προξενικού Σώματος Θεσσαλονίκης, στον προαύλιο χώρο του Κυβερνείου (Παλατάκι) Θεσσαλονίκης με αφορμή την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του για τη φετινή χρονιά.
Με την εκδήλωση αυτή το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ενίσχυσαν το έργο του, τα μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου για την αγαστή συνεργασία.
Το Gala Dinner άφησε για ακόμη μία χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις με το προσεγμένο μενού αλλά και την live μουσική από το συγκρότημα Μπλέ Μύρτιλα.

Οι Επίτιμοι Πρόξενοι Μάρκο Σουομαλαίνεν, Μαργαρίτα Ιγνατίδου & Δέσποινα Μαντά με τον Δήμαρχο Θεσ-νίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος με τη σύζυγό του Αναστασία

Ο Γενικός Πρόξενος της Λιβερίας Αλέξανδρος Σούτος με τον Επίτιμο Πρόξενο Φιλλιπίνων Νίκο Μαργαρόπουλο

Οι Επίτιμοι Πρόξενοι Βασίλης Μανδύλας, Χάρης Αλεξόπουλος & Χρήστος Καζαντζής με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ο Επίτιμος Πρόξενος του Βιετνάμ Βασίλης Κωνσταντινίδης με την Κατερίνα Ιωαννίδου της Mercedes Ιωαννίδης

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Ινδονησίας Δημήτρης Ράμογλου με τον επιχειρηματία Λευτέρη Τσαβδάρογλου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστος Μήττας, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννης Βικελίδης και παρευρέθηκαν γενικοί και επίτιμοι πρόξενοι της Θεσσαλονίκης και επιχειρηματίες της πόλης.

error: Content is protected !!