ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Ecali Club γιόρτασε 50 χρόνια από την ίδρυση του με ένα λαμπερό δείπνο!

Το Ecali Club Ιδρύθηκε το 1971, ως η πρώτη και ιστορικότερη ιδιωτική λέσχη της χώρας, εισάγοντας στην ελληνική πραγματικότητα την έννοια των country clubs. Κατά τη διάρκεια του περασμένου μισού αιώνα, το Ecali Club παρέμεινε πιστό στις αξίες του, διατηρώντας την ηγετική του θέση ως ο πιο περιζήτητος χώρος και σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Εστίασης, των Αθλητικών, καθώς και των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων.
Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, γιόρτασε πενήντα χρόνια λειτουργίας παρουσιάζοντας τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του, καθώς και την αναβίωση του θρυλικού Catering by the Ecali Club σε φίλους και συνεργάτες.

Follow me…

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ – ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Η στρατηγική συνεργασία του Ecali Club με το Δειπνοσοφιστήριον αποτελεί μία συνέργεια με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και κοινό αναπτυξιακό πλάνο, με αίσθημα αφοσίωσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η νέα συνεργασία έχει ως κύριο στόχο την περαιτέρω βελτίωση της γαστρονομικής εμπειρίας που παρέχεται στα Μέλη του Ecali Club. Πλέον, το ιστορικό Catering by the Ecali Club, που επί σειρά ετών επιμελήθηκε στιγμές-ορόσημα της κοσμικής Αθήνας με ποιότητα, διακριτικότητα και φινέτσα, είναι και πάλι διαθέσιμο για την τροφοδοσία κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ – ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΑΡΗΣ – ΣΦΕΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΖΙΑΛΛΗ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΤΣΟΥΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ – ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΛΙΛΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΔΩΡΑ-ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΩΡΑ-ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΝΑ – ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ

Η βραδιά έκλεισε με ένα εκλεπτυσμένο δείπνο που έφερε τη γαστρονομική υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου και τις οινικές επιλογές του Άρη Σκλαβενίτη, προσφέροντας στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη εμπειρία αντάξια της ιστορικής φήμης του Club.

error: Content is protected !!