ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το δεύτερο κατάστημα Polo Ralph Lauren είναι πλέον γεγονός!

Και εκεί που βλέπεις να καταφτάνει το ένα ακυρωτικό mail μετά το άλλο, από προσκλήσεις που ήσουν καλεσμένη και λόγω της κατάστασης ματαιώνονται, ως μία εξαίρεση και ευοίωνη έκπληξη εκλαμβάνεις το mail από την Ralph Lauren Corporation, η οποία σε ενημερώνει για το opening ενός νέου, δεύτερου καταστήματος Polo Ralph Lauren στην Αθήνα, επί της Πανεπιστημίου 4 & Κριεζώτου.

Το νέο κατάστημα ακολουθεί πιστά το κλασικό και ταυτόχρονα εμπνευσμένο αμερικανικό στιλ της Polo Ralph Lauren, για το οποίο είναι πλέον αναγνωρίσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Στον ιδιαίτερο χώρο των 135 τετραγωνικών μέτρων του, θα φιλοξενεί τόσο τις γυναικείες όσο και τις ανδρικές συλλογές του brand.

Ο σχεδιασμός του παντρεύει αρχετυπικά κολλεγιακά στοιχεία με την αίσθηση της φύσης: Το ρουστίκ δρύινο δάπεδο και η ξύλινη επένδυση στους τοίχους συνδυάζονται με ράφια και τραπέζια σε vintage στιλ, καθώς και μία μίξη ετερόκλητων έργων τέχνης και διακοσμητικών στοιχείων. Η αισθητική του χώρου αντικατοπτρίζει ιδανικά τη φιλοσοφία του brand – κλασική και ταυτόχρονα casual, με μοντέρνο, δυναμικό χαρακτήρα.

Ανυπομονώ για τις 2 Οκτωβρίου όπου είναι τα επίσημα εγκαίνια λοιπόν αλλά και για το “one to one store tour” που μου έχει υποσχεθεί η αγαπημένη μου Αρετή Ντάρμα της AD Communications, που διοργανώνει το event.

error: Content is protected !!