ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Test drive: Ανακαλύπτοντας το συναρπαστικό κόσμο της Tesla!!!

Το πρώτο πράγμα που κάνω -αμέσως μετά την ολιγοήμερη προσωπική μου καραντίνα με την επιστροφή μου από την Ιταλία- είναι ένα Covid test. Με το που λαμβάνω στο mail μου το αρνητικό αποτέλεσμα, το αμέσως επόμενο που κάνω, είναι να πάω στο αγαπημένο μου Golden Hall. Νιώθω μία μοναδικά απολαυστική ασφάλεια από την είσοδο κιόλας στο βραβευμένο ως το καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Ευρώπης, αφού πριν καν περάσω τις θερμικές κάμερες που είναι τοποθετημένες για όλους όσους εισέρχονται και θερμομετρούνται υποχρεωτικά πριν την είσοδό τους στο εμπορικό κέντρο, βρίσκω το κιόσκι του Make A Wish όπου αγοράζω πάντα από μία μάσκα.


Είτε έχω μαζί μου την μάσκα μου είτε την έχω ξεχάσει στο αυτοκίνητο μου, πάντα -μα πάντα- θα σταματήσω στο μικροσκοπικό κιόσκι του Make A Wish -όπου ξεχειλίζει αγάπη- για να ενισχύσω με τον δικό μου τρόπο τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Οργανισμού, που εδώ για κάθε υφασμάτινη μάσκα που πουλάει, δωρίζει άλλη μία στα παιδιατρικά τμήματα του Αγλαΐα Κυριακού και Αγία Σοφία.


Εννοείται πως μπαίνοντας μέσα στο Golden Hall, μπορώ εύκολα να προμηθευτώ γάντια μίας χρήσης και απολυμαντικό χεριών που είναι διαθέσιμα σε πολλαπλά σημεία του κέντρου, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα WC απολυμαίνονται διαρκώς, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού. Αξίζει δε να σημειωθεί πως τηρούνται ευλαβικά οι αποστάσεις και στα ασανσέρ εισέρχονται μόνο ΑΜΕΑ και επισκέπτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.


Μα η σημερινή επίσκεψη μου έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό και δεν είναι άλλος από το να πάω στο πρώτο Tesla pop-up stand της Ελλάδας, όπου για τους επόμενους μήνες έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα οχήματα Tesla και να γνωρίσουμε τη φιλοσοφία της Tesla, που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο του 21ου αιώνα με τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες ασφάλειας, τη μεγαλύτερη αυτονομία και την απαλλαγή από τις εκπομπές καυσαερίων.


I think I’m in love!!! Και ναι, μπαίνω στο αυτοκίνητο, βγάζω φωτογραφίες και τις στέλνω κατευθείαν στον Νικόλα, με το μήνυμα: “Έλα να το δεις από κοντά, θα τρελαθείς”. Σε λίγες ημέρες είναι τα γενέθλια μου, ποτέ δεν ξέρεις…

Δύο οχήματα Model 3 φιλοξενούνται στο ισόγειο και στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο, το Model 3 είναι ένα κρίσιμο βήμα της Tesla προς τη βιώσιμη χρήση της ενέργειας.

Το super exciting είναι πως όποιος ενδιαφέρεται θα έχει πολύ σύντομα την ευκαιρία να κλείσει το ραντεβού του για test drive διάρκειας μίας ώρας, γνωρίζοντας έτσι τη φιλοσοφία της Tesla, και να ζήσει τη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης του Model 3 αλλά και των υπόλοιπων κορυφαίων οχημάτων της Tesla, Model X και Model S.

ΥΓ. Toys (not only) for boys: Για την ιστορία, ο Νικόλας δεν ήθελε και πολύ και μόλις είδε τις φωτογραφίες που του έστειλα από το dream car, ήρθε αμέσως να με βρει, να κάνει τις δικές του σχετικές ερωτήσεις στο έμπειρο προσωπικό του Tesla pop-up stand, και αμέσως μετά να κατευθυνθούμε στο Taste Garden, στον υπαίθριο κήπο με τις funky καντίνες στο προαύλιο του Golden Hall και να δοκιμάσουμε ξεχωριστές γεύσεις από τα αγαπημένα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου, όπου μεταξύ sushi και Μαργαρίτας, προσπάθησα να τον πείσω να μου πάρει το αυτοκίνητο!

error: Content is protected !!