To Beefbar Athens επιστρέφει στο γαστρονομικό χάρτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

11/05/2021 • GO

Το δημιούργημα του ιδιοφυούς entrepreneur Riccardo Giraudi, που έδωσε από τα μέσα Ιουλίου 2020 νέο ενδιαφέρον στον γαστρονομικό χάρτη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, επιστρέφει ανανεωμένο και υπόσχεται γευστικές εμπειρίες γεμάτες αντιθέσεις, δυναμικές προτάσεις και ατρόμητους συνδυασμούς υλικών. Ο λόγος για το Beefbar Athens, που ασπάζεται τη φιλοσοφία των εστιατορίων που αποτελούν από μόνα τους προορισμό, και άνοιξε ξανά τις πόρτες του από τις 8 Μαΐου.

Ο chef του Beefbar Athens, Παναγιώτης Ρέτζης

H street food φιλοσοφία και οι αγαπημένες comfort food επιλογές προσεγγίζουν με πρωτοτυπία και σεβασμό την αυθεντικότητα της παράδοσης, και συναντούν τις αναπάντεχες προτάσεις και νέες ιδέες του chef Παναγιώτη Ρέτζη. Καθώς το Beefbar Athens δεν μένει στάσιμο, εκτός από το αγαπημένο σε όλους dinner, είναι έτοιμο να συστήσει στο κοινό το ανανεωμένο brunch, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά την περασμένη χρονιά και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις των επιλεκτικών foodies, αλλά και το νέο lunch menu.

Το Beefbar Athens, επενδύοντας σε όλες τις αισθήσεις, παρουσιάζει ένα μοναδικό lunch menu με à la carte προτάσεις και formulas. Τα formulas αποτελούν ένα ταξίδι γεύσεων ανάμεσα στην Αθήνα, το Παρίσι και το Los Angeles. Από τη μία πλευρά, θα βρείτε ελληνικές γεύσεις όπως μουσακά και γύρο από Kobe, πάντα με το ιδιαίτερο twist που δίνει o chef του Beefbar Athens. Ταυτόχρονα, οι λάτρεις των κοσμοπολίτικων γεύσεων μπορούν να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από το Los Angeles, όπως super bowls με chicken supreme ή τόνο στη σχάρα.


Η πρωταγωνίστρια του lunch menu είναι η exclusive συνεργασία του Beefbar με την iconic αλλά και μυστική sauce Relais de Paris. Iconic Steak, Tender Veal και Chicken Supreme συνοδεύονται από την Sauce Originale Relais de Paris, ενώ ταυτόχρονα το Double Relais Cheeseburger, εξυψώνεται με μια νόστιμη κρέμα, δίνοντας έναν παριζιάνικο αέρα. Η αποκλειστική συνεργασία με την Sauce Originale Relais de Paris, πριν φτάσει στο Beefbar Athens, είχε ήδη ξεκινήσει από το Μονακό και το Παρίσι.


Το lunch menu, από το οποίο δεν λείπουν οι χορτοφαγικές προτάσεις, τα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, αλλά και οι signature comfort food επιλογές, θα αποτελέσει έναν business lunch προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν γρήγορο φαγητό μεταξύ συναντήσεων το μεσημέρι, πάντα με την ποιότητα και την υπογραφή του Beefbar Athens.

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες στο brunch. Το Beefbar Athens μέχρι τα μέσα Ιουνίου, έρχεται να κλέψει την παράσταση με το meat oriented brunch menu, και να αποσπάσει και φέτος τις πιο θετικές κριτικές. Γλυκές επιλογές με λαχταριστά pancakes με λεμόνι και ricotta, cinnamon rolls αλλά και αλμυρές προτάσεις όπως truffle croissant, bao buns και Croque Sando με Ribeye Ham και τη μοναδική “Original Relais de Paris Sauce”, είναι λίγα μόνο από τα ορεκτικά του brunch που θα σας συναρπάσουν.


Οι comfort δημιουργίες που κυριαρχούν σε κάθε brunch menu όπως ομελέτες, scrambled eggs και avocado toast, αποκτούν μια νέα διάσταση και εναρμονίζονται με την ταυτότητα του Beefbar, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.


Οι νέες, αναβαθμισμένες προτάσεις από εμπνευσμένα cocktails που χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα και πρωτοτυπία, δίνουν το δικό τους στίγμα στο brunch του Beefbar Athens. Έτσι, οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να συνοδεύσουν το γεύμα τους με classic cocktails σε μια minimal twisted Beefbar εκδοχή, απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens.


Η γευστική εμπειρία που προσφέρει το Beefbar Athens συνεχίζεται και φέτος ως τα βράδια του καλοκαιριού, με πρωταγωνιστές το καλό κρέας και τις διαφορετικές κοπές. Τα signature και πολυσυζητημένα πιάτα, όπως το Αμερικάνικο Black Angus Chateaubriand, η εντυπωσιακή Wagyu Tomahawk από την Αυστραλία και το διάσημο, πιστοποιημένο Kobe Beef Emperor’s Cut από την Ιαπωνία, συνοδεύονται με τις ιδανικότερες comfort food επιλογές. Παράλληλα, το leaf menu είναι αφιερωμένο στους θαμώνες που επιλέγουν φρέσκιες και ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας.

Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι σε ένα από τα υπέροχα τραπέζια του, κάτω από τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρα, με τη μαγευτική θέα στην θάλασσα της Βουλιαγμένης…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons