ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Athens Designers showroom εκπροσωπεί τους πιο hot ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές!

Καταρχάς, το Athens Designers showroom εκπροσωπεί τους πιο αγαπημένους μου Έλληνες σχεδιαστές, οι οποίοι όχι μόνο λαμβάνουν συστηματικά μέρος στα The Pop up Projects, αλλά οι συλλογές τους αγαπιούνται από το απαιτητικό κοινό μας που μας επισκέπτεται και τις προτιμάει φανατικά.
The Artians by Konstantina , Charalampia, The Omni, Pearl Martini και Wings Leather Bags, είναι μόνο μερικά από τα brands που η Athens Designers εκπροσωπεί και που αποκτούν όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσω μία -ή και περισσότερες- από τις παραπάνω δημιουργίες και να μην με ρωτήσετε για αυτές.

Η Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου της The Artians by Konstantina με την Εύη Αντωνιάδη της Athens Designers showroom

Το Athens Designers showroom, μετά από σειρά ετών συνεχούς παρουσίας και διάκρισης στην εκπροσώπηση νέων, ανερχόμενων Ελλήνων Σχεδιαστών συνεχίζει τη δραστηριοποίησή του στο χώρο της χονδρικής με αποκλειστικές συνεργασίες με high end boutiques, αλλά και resort boutiques σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό όπως στη Γερμανία, Αγγλία, Σαουδική Αραβία και Αμερική.

Δημιουργία της The Omni

Στο πλαίσιο αυτής της πορείας, το επόμενο βήμα του showroom είναι να ανοίξει τις πόρτες του στο ευρύ κοινό και από τον Μάιο του ‘22 θα μπορεί πλέον να εξυπηρετεί και τους πελάτες της λιανικής με τους αγαπημένους Greek Designers που εκπροσωπεί.

Οι εντυπωσιακές συλλογές στο ADE AGENCY

Στο χώρο του showroom, οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, υπηρεσίες VIP και φυσικά ολόκληρη την γκάμα των συλλογών κάθε σχεδιαστή.

Επικοινωνία:
www.athensdesigners.com
sales@athensdesigners.com
@athens_designers
+30 2106848600
+30 6977253032
Ολύμπου 86
Χαλάνδρι ΤΚ 15234

error: Content is protected !!