ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Our time together is the greatest gift…

You will never look back on life and think “I spent too much time with my daughter…”

Όσο συγκινητικές αλλά και γεμάτες ένταση και προσμονή είναι οι πρώτες ημέρες κάθε σχολικής χρονιάς τόσο νωχελικό και αργόσυρτο είναι το τελείωμα της. Σέρνεται. Τουλάχιστον στις τάξεις του Δημοτικού, που λείπει η ένταση, η προσπάθεια και η αγωνία της εξεταστικής περιόδου. Έτσι, μετά από μήνες ολόκληρους που στερείται η μία την απολαυστική παρέα της άλλης λόγω υποχρεώσεων σχολικών και εξωσχολικών, αυτές τις ημέρες, τις πρώτες του Ιουνίου, τις εκμεταλλευόμαστε και κάνουμε ό,τι μας λείπει περισσότερο: χαζολογάμε.

Ναι, αυτή είναι η εβδομάδα που ολοκληρώνουμε κάθε εξωσχολική δραστηριότητα, ενώ στο σχολείο η μία γιορτή διαδέχεται την άλλη, με θεατρικές και αθλητικές διοργανώσεις να γιγαντώνουν την χαρά.
“Το ξέρεις πως σήμερα είναι η τελευταία Πέμπτη της σχολικής περιόδου;” την καλημέρισα σήμερα με ένα φιλί για να εισπράξω την μεγαλύτερη και πιο τρυφερή αγκαλιά του κόσμου. Αυτή, της κόρης μου…

I got it from my mama!

Οι τσάντες που κρατάμε η Ελμίνα και εγώ είναι φτιαγμένες από 100% φυσικό φελλό και είναι του Οίκου JoYcork. Σας έχω ξανά μιλήσει για αυτές, που αποτελούν την παγκόσμια τάση πλέον για όσους -όλο και περισσότερους- έχουν οικολογική συνείδηση.
Η ειδοποιός διαφορά για την JoYcork είναι πως ό,τι κυκλοφορούσε μέχρι τώρα στον χώρο, δεν ήταν 100% φυσικός φελλός , περιείχε μέρη του εν λόγω υλικού, συχνά επεξεργασμένα και ενοποιημένα με άλλα είδη, καθόλου φυσικά, κάτι τελείως ενάντια δηλαδή, στο οικολογικό πνεύμα που πρεσβεύει ο ίδιος ο φελλός.
Τα προϊόντα της εταιρείας JoYcork σχεδιάζονται και παράγονται με περισσότερα από δέκα διαφορετικά designs-patterns φυσικού φελλού, όπως Rustic, Bamboo, Natural και πολλά άλλα, γεγονός που ήδη της δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσει και να διακριθεί στην Ελληνική αγορά για την πρωτοτυπία της και την μοναδικότητα των προϊόντων της. Κάθε σχέδιο της, φέρει σήμα γνησιότητας 100% φυσικού φελλού και την επωνυμία της JoYcork ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας.
Αυτό που κάνει την JoYcork μαγική είναι πως κάθε τσάντα είναι μοναδική, χειροποίητη και κατόπιν παραγγελίας. Η διαδικασία παραγωγής ξεκινάει από το μηδέν για κάθε μια μας που επιλέγει να αποκτήσει ένα προϊόν , ξεκινώντας δηλαδή από το πρωταρχικό στάδιο που είναι η επιλογή του pattern που θα επιλέξει και διαμορφώνοντας το step by step με το χέρι στο τελικό του σχέδιο-μορφή μέσα σε έναν απαραίτητο κύκλο παραγωγής δέκα ημερών πάντα !!
Τέλος, οι τσάντες δέχονται επεξεργασία ανθεκτικότητας και αδιαβροχοποίησης, καθώς επίσης φέρουν όλες στο εσωτερικό τους σήμα γνησιότητας ότι αποτελούνται από 100% φυσικό φελλό.

Be different. Love. Nature. Love Cork. Shop the Collection! 

Happy Summer! xxx

error: Content is protected !!