ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Think Green: H Haan στο The Pop up Project {Exclusive}!

Haan είναι Ισπανική εταιρεία που εξάγεται σε 46 χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία σε πωλήσεις, στοχεύοντας την προσιτή πολυτέλεια στον καταναλωτή και ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη, καθώς οι συσκευασίες είναι όλες ανακυκλώσιμες και όλες οι σειρές έχουν refill συσκευασίες που μας δίνουν την ευκαιρία να επεκτείνει την ζωή της αρχικής συσκευασίας και να κερδίσουμε λιγότερο πλαστικό για τον πλανήτη μας όπως και να μειωθεί το κόστος του αρχικού προϊόντος.

Όλα ξεκίνησαν με το sanitizer! Ένα αντισηπτικό με 99,5% φυσικά συστατικά, aloe vera που φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα και σκοτώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών.


Δεκαπέντε συσκευασίες που θα μας ταξιδέψουν με λουλουδάτα αρώματα και spicy cocktails! Το αντισηπτικό το κρεμάσαμε στο λαιμό μας και έγινε το νέο trend!


Και η σειρά συνεχίζεται με Hand cream, Hand Soap, deodorant, Body Wash, Body Lotion και Toothpaste.


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-SPREAD THE NEWS & BRING FRIENDS!

error: Content is protected !!