ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tα vegan καλλυντικά Life Roots στο The Pop up Project {Exclusive}!

Είναι μία πρόταση που τελικά χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο “Το brand που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσαμε μέσα από το The Pop up Project”. Και το Life Roots είναι οπωσδήποτε ένα Ελληνικό brand που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και ανυπομονώ να τα αγαπήσετε -όπως τα αγάπησα και εγώ- μέσα από το The Pop up Project!

“Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως στόχο να φτιάξουμε προϊόντα περιποίησης που φροντίζουν αποτελεσματικά το δέρμα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Με γνώμονα τα ζωντανά χρώματα και τα ιδιαίτερα αρώματα, σχεδιάζουμε προσεκτικά μελετημένα προϊόντα, φτιαγμένα με φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα, χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Στη Life Roots, αποκλείουμε κάθε μορφή εκμετάλλευσης και σκληρότητας προς τα ζώα. Τα προϊόντα μας δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και ούτε έχουν χρησιμοποιηθεί ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους. Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα Vegan από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό V-Label, παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα και είναι δερματολογικά ελεγμένα” μου λένε οι δημιουργοί του Ελληνικού αυτoύ brand, απλά για να μου επιβεβαιώσουν αυτό που είχα μόνη μου ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό που τα χρησιμοποιώ ανελλιπώς και φανατικά.


Τα χρησιμοποιώ και σκέφτομαι πως το Life Roots είναι ένα σοβαρό Ελληνικό brand που θα μπορούσε να σταθεί σε οποιοδήποτε πολυτελές πολυκατάστημα οποιασδήποτε Μητρόπολης του κόσμου!


Είναι Age Free, είναι Gender Free, είναι Cruelty Free, είναι Rules Free, είναι Pressure Free!!!!!


Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

error: Content is protected !!