ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Θεσσαλονίκη στηρίζει το έργο του “Ελίζα”!

Με την υπόσχεση να «υψώσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από κάθε παιδί που κινδυνεύει» ολοκληρώθηκε η 1η φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, το Σάββατο που μας πέρασε, στο Electra Palace Thessaloniki. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη της μεγάλης Εκστρατείας κατά της Κακοποίησης Ανηλίκων που ξεκίνησε το ΕΛΙΖΑ το 2016.
Με την καθοριστική συμβολή του Οίκου Escada που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το DiL Fashion Group, περισσότεροι από 100 φίλοι του ΕΛΙΖΑ βρέθηκαν στην εκδήλωση, την οποία μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ – Μαρίνα Καρέλλα, ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του, Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Γιάννης Μπουτάρης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου της πόλης.

Ανθή Τσαβδάρογλου, Σταυρούλα Σαλούτση, Τατιάνα Μπλάτνικ

Τατιάνα Μπλάτνικ

Κατερίνα Τσαβδάρογλου, Χρύσα Μποσνίδου, Γεωργία Δώδου.

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ Μαρίνα Καρέλλα με την Ιλεάνα Μακρή

Χριστίνα Ιωαννίδου, Χριστίνα Τζελέπογλου.

Η Ηρώ Τζελέπογλου με τις Τίτη & Αντιγόνη Δάνου της ΑΑ Δάνου

Λαμπρινή Σταύρου, Σμαράγδα Σάλεμ

Η Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ Αφροδίτη Στάθη, η Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, η Κατερίνα Τσαβδάρογλου του Οίκου Escada και η Τατιάνα Μπλάτνικ

Μάρα Πέντζου, Δήμητρα Τσαβδάρογλου

Νανώ & Ελίζα Κουγιουμτζόγλου, Σόφη Χατζηνικολάου

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε καθοριστικά η Δρ. Γιολάντα Πεπέ ενώ στο μοναδικό χώρο του εστιατορίου Orizontes του Electra Palace Thessaloniki, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο του ΕΛΙΖΑ και να ενημερωθούν για τα επόμενα, κοινά βήματα, που μπορούν να γίνουν σε τοπικό και εθνικό επίπεδο μέσα σε μια ατμόσφαιρα συμπόρευσης και αγάπης για το παιδί. Παράλληλα, οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα μοναδικό brunch menu, με τη συνοδεία εκλεκτών κρασιών της Μπουτάρη Οινοποιητικής.

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ, Μαρίνα Καρέλλα, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό δηλώνοντας τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το ΕΛΙΖΑ, έναν οργανισμό που εξειδικεύεται στην πρόληψη και αντιμετώπισης κακοποίησης, να βρίσκει νέους σημαντικούς συμμάχους στον αγώνα που πραγματοποιεί μέσα από τα εθνικά προγράμματα και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες. Γνωρίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ήδη από τον περασμένο χρόνο το ΕΛΙΖΑ έχει αναπτύξει σημαντική δράση σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, μέσα από την επιμόρφωση επαγγελματιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προστατεύοντας παιδιά. Έχουμε ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να υψώσουμε ένα τείχος προστασίας γύρω από όλα τα μωρά και τα παιδιά, αλλά όλοι μαζί, θα έχουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε σε ένα ασφαλέστερο αύριο.»

It’s good to know: Το ΕΛΙΖΑ είναι μία Ελληνική εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ασχολείται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση, και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία.

error: Content is protected !!